Laura Cosoi a mărturisit că a avut o vară plină de suferință: „A fost cumplit”

laura_cosoi.jpg

laura cosoi
Laura Cosoi a povestit despre momentele grele prin care a trecut în această vară
Foto: Facebook

Laura Cosoi s-a destăinuit publicului, fără rezerve, și a recunoscut că nu a avut deloc o vară așa cum ar fi sperat. Atât ea, cât și soțul său au pierdut persoane dragi, iar lipsa lor se va resimți multă vreme.

Deși Laura Cosoi este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, de data asta a spus tot ce a avut pe suflet și povestit, într-un interviu pentru Formula As, momentele grele prin care a trecut în această vară:

"Din păcate, vacanţa de anul ăsta n-a fost aşa de senină pe cât mi-am dorit. Familia noastră a fost lovită greu. Mai întâi s-a îmbolnăvit bunica din partea mamei şi, după trei luni grele, în care noi am tot sperat că se va înz­drăveni şi se va întoarce acasă de la spital, a murit. Apoi, la foarte scurt timp, s-a prăpădit şi bu­ni­cul, soţul ei: trăiseră îm­preună 70 de ani!"

"La o săp­tă­mâ­nă du­pă el, am pierdut-o pe bu­nica lui Cos­min, soţul meu, o femeie atât de veselă şi de vie!, iar recent a mu­rit şi cealaltă bu­nică a mea, din par­tea tatei, o femeie ex­traor­di­nar de înţeleaptă şi cu suflet de ar­tist. Bu­­nica a fost învăţă­toa­re, dar era foarte pa­sionată de artă: cu­le­gea colin­de vechi, din Ardeal, şi chiar a mers la un studio şi le-a în­re­gistrat, ca să nu se piar­dă. Cân­ta minu­nat! La toate eve­ni­mentele de fa­milie, era o bucurie când în­cepea să cânte. Re­­cita splen­did şi avea o memo­rie fan­tas­­­ti­că. Era capabilă să recite, literalmente, de dimi­neaţa până seara… Şi-a re­gizat până şi înmor­mân­tarea: ne-a lăsat scris că nu vrea muzică de în­gro­păciune, ci Mozart, că vrea ca nimeni să nu plân­gă, că, în loc de colivă, să se servească torturi cu frişcă şi cu ciocolată, iar eu să-i aleg hainele, pentru că-i place gustul meu… A fost cum­plit."

Adela Popescu, Laura Cosoi, Radu Valcan, Cosmin Curticapean, chef FOA, tinute, gatitZoom
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au purtat doliu
foto: Gheorghe Chelu

"Toate dis­pa­ri­ţiile astea ne-au afec­tat profund, atât pe mine, cât şi pe Cosmin. Ne-am iubit bunicii mult, amândoi, iar ideea că nu mai poţi să-i suni la telefon şi să le auzi glasul, că nu mai poţi să te urci în maşină, să mergi la ei şi să-i strângi în braţe, să le simţi căldura şi afec­ţiunea, să le asculţi poveţele şi poveştile… Nu ştiu, dar după toate întâmplările astea, parcă nu mai pot să-mi fac planuri pe ter­men lung. Totul e atât de imprevizibil…"

"De asta, va­canţa de anul ăsta a însemnat, mai cu­rând, o încercare de evadare din su­fe­­rinţă, de oblojire a sufletului. Am fost de vreo două ori în Maramureş, unde noi ne simţim foarte bine şi ne considerăm ca acasă. De ziua lui Cos­min am fost câteva zile în Italia, pe coasta Amalfi, un loc ex­trem de frumos şi de romantic, în care ne-am mai în­seninat sufletul, după care, ca să cele­brăm doi ani de căsătorie, am mers, împreună cu naşii noş­tri, în Malta. Apoi, pe 15 august, am re­venit la trea­bă, la prima repetiţie pentru unul dintre cele două noi proiecte pe care le am în teatru.”

loading...

Citește și