Laura Cosoi îşi caută casă la curte. Este însărcinată?

laura_cosoi_2.jpg

laura cosoi casa vila cosmin curticapean
Laura Cosoi (34 de ani)
foto: Arhiva Personală

Laura Cosoi nu a renunţat la visul ei de a se muta la casă şi se pare că s-a pus serios pe căutări. Blondina vrea o vilă spaţioasă care să aibă curte interioară, unde să-şi amenajeze o terasă pe care să-şi savureze cafeaua dimineaţa şi nu este departe de a-şi îndeplini dorinţa. Zilele trecute ea a pus mâna pe telefon şi a sunat la o agenţie imobiliară care să-i ofere o locuinţă aşa cum îşi doreşte.

Laura Cosoi şi-a făcut lista de dorinţe pentru anul în curs. Conştiincioasă, vedeta a trecut pe hârtie tot ce ar vrea să i se îndeplinească şi printre cerinţele ei se află şi o casă mare la curte.  Actriţa s-a căsătorit, vara trecută, cu iubitul ei Cosmin Curticăpean, aşa că de când este femeie măritată, blondina se pare că are şi nevoie de mai mult spaţiu. Surse din anturajul Laurei au mărturisit pentru Click! că actriţa a fost interesată să vadă o vilă impozantă, al cărei preţ se ridică la 300.000 de euro, cu două etaje şi mansardă. Casa poate găzdui lejer o familie cu unul sau doi copii. Să fie acesta semn că Laura Cosoi este însărcinată sau că îşi doreşte o familie numeroasă?_ Contactată de Clcik!, actriţa a explicat că nu are în plan să -şi mărească familia în viitorul apropiat. 

Laura şi soţul ei locuiesc la un bloc- vilă, parter plus un etaj, dar din păcate nu sunt singurii proprietari. Ei au vecini şi din acest motiv ar prefera mai multă intimitate.   

 

 

 

 

Loading...

Citește și

 • nunta laurei cosoi

  Laura Cosoi a trăit vineri (7 august) una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Blondina a spus „Da” în fața ofițerului stării civile, a proaspătului ei soț, Cosmin Curticăpean, și în fața invitaților la ceremonie.

 • cine este sotul laurei cosoi

  Laura Cosoi (33 de ani) s-a căsătorit sâmbătă (8 august) cu Cosmin Curticăpean (38 de ani) la Iaşi, oraşul natal al actriţei. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul Laurei Cosoi. Click! a aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. El deţine mai multe firme care îi aduc bani frumoşi în conturi.

 • laura cosoi

  Laura Cosoi (34 de ani) este îndrăgostită de modă, are chiar și un blog pe care publică diferite ținute, cele mai multe dintre ele apreciate de fanele sale. Cu toate acestea, artista nu își asumă prea multe riscuri vestimentare, merge pe clasic, iar asta o prinde bine.

 • laura cosoi

  Laura Cosoi și-a împlinit în sfârșit un vis mai vechi. După un an de tatonări, eșecuri și planuri date peste cap, actrița a lansat show-ul culinar ”Vertical Taste”. Publicul țintă? Evident, femeile! Dar, intenționat sau nu, Laura a lăsat ușa bucătăriei deschisă și pentru bărbați, ademenindu-i cu un detaliu sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1