Laura Cosoi a făcut marele anunț: este însărcinată! „Așteptăm o fetiță în viața noastră!”

laura_cosoi_maldive.jpg

laura cosoi maldive
Foto: Arhiva personală

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean, au confirmat toate zvonurile: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi se află în vacanță, mângâiați de soarele exoticului Dubai.

După despărţirea de Smiley, Laura Cosoi şi-a găsit fericirea în braţele lui Cosmin Curticăpean (40 de ani), un afacerist originar din Târgu-Mureş. Cei doi s-au căsătorit religios pe 8 august 2015 iar anul acesta vor avea un copil. „Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați, emoționați și foarte fericiți! Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi”, a scris Laura Cosoi. 

Apropiaţii cuplului ne-au spus că, din superstiţie, actriţa nu prea vrea să vorbească despre bebeluşul din pântece, mai ales că primul trimestru este considerat cu riscuri de către medici. “Laura este superstiţioasă şi vrea să anunţe oficial doar atunci când va şti că e totul sută la sută bine. Poate vrea să anunţe vestea pe blogul ei, chiar de aniversare. Nu vrea să se pripească cu veştile”, ne-a mărturisit o prietenă apropiată. Iar marea veste a venit astăzi, 2 ianuarie!

La începutul anului trecut, Laura Cosoi mărturisea în emisiunea „Dincolo de aparențe” că marea ei dorință pentru anul 2017 este să devină mamă. Visul i s-a îndeplinit spre final, Laura mărturisind că este însărcinată în 12 săptămâni. Anunțul a fost făcut pe blogul personal. 

 

Loading...

Citește și

  • Ca în fiecare an, înainte de Revelion, Laura Cosoi şi soţul ei au fugit într-o vacanţă exotică. Însă de data aceasta se pare că au plecat trei, nu doi, iar vestea că actriţa ar fi însărcinată în primul trimestru a surprins plăcut pe toată lumea. Iată că, la doi ani şi jumătate de la nuntă, visul Laurei, de a fi mămică, este pe cale să se îndeplinească.

  • laura cosoi gravida insarcinata sarcina

    2017 se anunță a fi anul mămicilor din showbiz! Laura Cosoi vorbește deschis, în cadrul unei emisiuni tv, despre posibilitatea unei sarcini. Blonda a mărturisit că își dorește nespus să devină mamă, poate chiar anul acesta și că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au „pus serios pe treabă”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1