Laura Cosoi, externată din spital după ce a născut. Ce surprize au așteptat-o acasă!

laura_cosoi_1111.jpg

Laura Cosoi a fost externată din spital și s-a întors acasă!
Foto Instagram

Laura Cosoi a fost externată din spital, după ce a născut o fetiță. Actrița a ajuns acasă cu Rita, căci acesta este numele pe care Laura l-a ales pentru micuța ei, și a intrat rapid în rolul de mămică. Prin intermediul Instagramului, aceasta a ținut să le mulțumească fanilor ei pentru tot suportul pe care i l-au arătat pe perioada sarcinii și să îi anunțe că este fericită alături de familia ei.

Laura a devenit mămică pentru prima oară la începutul săptămânii, luni, pe 11 iunie. După ce a rămas internată în spital pentru a se reface după naștere, acum actrița a ajuns acasă, unde a fost răsfățată de toți membrii familiei. Vedeta a avut parte de surprize la întoarcerea acasă, una dintre ele venind chiar din partea mamei lui Cosmin Curticăpean, partenerul ei. Soacra i-a pregătit Laurei mâncare, o supă de găină special gătită pentru proaspăta mămică.

laura_cosoi_supa.jpg

Soacra Laurei i-a pregătit acesteia supă de găină, la externarea din spital
Foto Instagram

În aceeași notă, actrița a primit și multe buchete de flori de la prieteni, familie sau parteneri de business, pe care le-a prezentat mândră în secția „Story” a Instagramului. Totuși, buchetul de flori care a impresionat-o cel mai mult pe Laura a fost, bineînțeles, cel de la Cosmin. Cei doi trăiesc acum momente emoționante alături de fetița lor, mai ales că este prima dată când se află în rolul de părinți, drept urmare se ocupă de activități noi, precum montarea căruciorului sau a leagănului fetiței. De asemenea, și Rita trece prin momente inedite, așa cum a explicat mama ei, în completarea unei poze publicate pe rețeaua de socializare anterior menționată. „Prima ei ploaie, prima noapte acasă, primul buchet de flori primit de la cel mai important bărbat din viața noastră. Suntem fericiți! (..) Suntem copleșiți de dragostea care ne înconjoară!”, a fost mesajul Laurei. 

laura_cosoi_si_rita.jpg

Laura, împlinită alături de micuța Rita
Foto Instagram

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Laura Cosoi a născut o fetiță

    Laura Cosoi a născut o fetiță, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii. Deși s-a zvonit că ar fi trebuit să nască la sfârșitul lunii mai, fiica actriței s-a lăsat așteptată, am putea spune, și a venit pe lume luni, 11 iunie. Actrița în vârstă de 36 de ani a muncit non stop încă de când a aflat că va aduce pe lume un copil. Laura Cosoi a pregătit spectacole, proiecte noi, un serial și o carte, toate acestea au fost realizate pe parcursul întregii sarcini.

  • Laura Cosoi face pregătiri intense pentru momentul în care va aduce pe lume un copil. Nu este încă sigură dacă acest lucru o sperie sau dacă este pregătită în totalitate să fie în postura aceea, însă are parte de toată susținera familiei și a soțului ei.