Laura Bretan a împlinit 18 ani. Câștigătoarea de la "Românii au talent" a avut un tort superb

laura-bretan.jpg

Laura Bretan a împlinit vârsta de 18 ani
foto: Facebook

Pe 7 aprilie, Laura Bretan a împlinit 18 ani, pe care i-a sărbătorit într-un mod cu totul special, departe de România, în Chicago, SUA. Mai exact în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, dar alături de părinți și frați. Nici nu și-a dorit mai mult

Tânăra a avut parte de un tort cu marțipan, de pe care nu au lipsit lumânările cu cifra 18. N-au lipsit nici baloanele. nici confetti, nici darurile aduse de cei dragi. Laura Bretan a primit și nenumărate mesaje de felicitare și le-a mulțumit tuturor. "Mulțumesc pentru urări. M-am simțit foarte fericită", a scris Laura Bretan pe rețelele sociale, lângă imaginile superbe cu tortul roz.

laura-bretan.jpg

Laura Bretan a avut un tort roz, spectaculos
foto: arhivă personală

Pentru cei care nu știu, Laura ar fi trebuit să aibă în România un turneu de 18 spectacole, în 18 orașe din țară, acesta fiind un cadou al ei pentru fani, însă evenimentele s-au amânat din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga lume a showbiz-ului.

În 2016 a câștigat "Românii au talent"

Laura Bretan s-a născut la Chicago, pe 7 aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică încă de când avea patru ani. La cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştigând nenumărate concursuri și emisiuni de televiziune. În iunie 2016 a participat și a câștigat concursul "Românii au talent", de la Pro TV. În același an se califică ca finalistă pentru "America's Got Talent".

laura_bretan_premiu.jpg

Laura Bretan, scandal, Românii au talent, America’s Got Talent, PRO TV, premiu, bani, controversa
Laura Bretan, după prestația din 2016, din SUA

În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul "Golden Buzzer" de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajungând direct în finala "America's Got Talent". Laura Bretan a susținut concerte în întreaga lume, a interpretat imnul național al SUA pentru White Sox și Chicago Bulls, a urcat pe scenă de mai multe ori, cu David Foster și a interpretat cu excepţionalii tenori "Il Volo", cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup "The Tenors". Susținută de Mihai Alexandru, Laura a participat la Selecția Națională Eurovsion 2019, melodia sa ajungând în semifinala competiției.

Citește și:

Adevărul despre premiul de un milion de dolari de la “America’s Got Talent”!

Nouă ţări se bat pe Laura Bretan, câştigătoarea «Românii au talent»

Loading...
 
 

Citește și