Eurovision 2019. Străinii o văd deja câștigătoare pe Laura Bretan!

laura-bretan-eurovision.jpg

Laura Bretan participă la Eurivision 2019 cu melodia „Oh, Father”
Foto: Instagram

Laura Bretan, câştigătoarea sezonului cu numărul 6 al emisiunii „Românii au talent“, participă anul acesta la Eurovision cu piesa „Dear Father”. Tânăra artistă va urca duminică, 10 februarie, pe scena celei de-a doua semifinale a competiției de voci, organizată la Arad, urmând să afle dacă se va număra printre fericiții finaliști ai Eurovision 2019.

Până atunci însă, străinii deja o văd câștigătoare! Melodia cântată de tânără a făcut rapid furori în mediul online, iar internauții susțin că vocea ei are cele mai mari șanse nu doar să se califice în marea finală, ci să și câștige ediția de anul acesta a Eurovisionului. Doi autori de pe site-ul dedicat concursului muzical Eurovision, wiwibloggs.com (site specializat în ştiri despre Eurovision) au comentat pe platforma YouTube prestaţiile concurenţilor de la Selecţia Naţională Eurovision România 2019.

laura-bretan.jpg

Laura Bretan a participat și la „America's got talent”
Foto: Instagram

„Melodia Laurei Bretan poate câștiga Eurovisionul”

Aceștia s-au declarat cuceriți pe deplin de melodia și vocea cu care Laura Bretan vine în concurs„Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune (Laura Bretan n.r). Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă“, au fost reacţiile celor doi.  „Piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitatee de emoţii. (..) Are un impact foarte mare. Te emoţionează pur şi simplu. Ar putea fi câştigătoarea Selecţiei Naţionale. Are toate calităţile unui câştigător“, au mai adăugat autorii. 

Cei doi bloggeri i-au complimentat vocea Laurei şi sunt de părere că tânăra va avea un parcurs deloc neglijabil în competiția muzicală ce va avea loc la Tel Aviv.  „Ea e preferata mea. Va fi câştigătoare. Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit din toate Selecţiile Naţionale din acest an”, a exclamat unul dintre bloggeri. „E într-adevăr extrem de bună“, a venit replica celuilalt. Cei doi autori nu s-au abţinut nici de la aplauze în timp ce ascultau interpretarea româncei.

Mai mult decât atât, aceştia au comparat piesa Laurei Bretan cu melodia Madonnei, care poartă un nume asemănător: „Oh, Father“: „Ce note înalte poate atinge. Uimitor!  E chiar mai bună decât Madonna în «Oh, Father» (..) România e surprinzătoare în acest an. Sincer, e una dintre cele mai bune piese de anul acesta, dacă nu cea mai bună dintre cele pe care le-am ascultat până acum. Laura Bretan, wow! Excelent!“, au încheiat cei doi, potrivit adevarul.ro

De asemenea, şi în secţiunea de comentarii, numeroşi fani Eurovision i-au lăudat vocea româncei şi sunt de părere că are mari şanse să câştige chiar finala concursului ce va avea loc la Tel Aviv în luna mai. „România poate câştiga în acest an cu Laura Bretan. Vocea ei este peste nivelul Eurovision“, a scris un fan. „Dacă România o va trimite în Israel, anul viitor Eurovision se va ţine în România, n-am nicio îndoială. Laura Bretan este extraordinară“, au comentat și internauții. 

 

Loading...

Citește și

  • Selecția Națională Eurovision 2019 continuă să caute cel mai bun reprezentant al României la Tel Aviv. Astfel că, la Arad, în cea de-a doua semifinală, 12 piese se luptă să demonstreze că trebuie să fie trimise în finala de la București.

  • Laura Bretan, în vârstă de doar 16 ani, este unul dintre cei 23 de artişti care se vor lupta pentru a obţine locul în finala Eurovision care va avea loc la Tel Aviv undeva după mijlocul lunii februarie. Tânăra cu voce impresionantă a fost invitată în emisiunea Click Tv! unde a vorbit despre planurile sale de viitor, dar şi despre experienţa pe care a trăit-o pe scenele Românii au talent şi America’s Got Talent. Iată ce a dezvăluit artista în platoul emisiunii.