Finala "Românii au talent": Laura Bretan a câștigat marele premiu

laura_bretan.jpg

laura bretan
Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase de "Românii au talent"
Foto: captură Pro Tv

După luni și luni în care sute de persoane s-au perindat la audiții pentru o șansă de a apărea în emisiunile live de la "Românii au talent", a venit și marele moment așteptat de cei 16 concurenți care s-au luptat în finala din 3 iunie pentru cei 120.000 de euro puși în joc. Lupta a fost strânsă, dar doar un singur număr a câștigat majoritatea inimilor celor de acasă și i-a determinat pe aceștia să pună mâna pe telefon și să voteze. Acel număr aparține Laurei Bretan, fetița cu voce de aur.

Cei 16 finaliști ai celui de-al șaselea sezon ”Românii au talent” au fost Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Prună, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Buduruși, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju și Frații Adrian. Aceștia i-au încântat pe telespectatori cu momente senzaționale și au sperat să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

romanii_au_talent_finalisti.jpg

finalistii romanii au talent
Cei 16 finaliști au așteptat verdictul
Foto: captură Pro Tv

Laura Bretan a câștigat finala "Românii au talent"

Pe locul trei s-a situat Nadia Buduruși, care a realizat un spectacol nemaivăzut la bara mobilă. Aceasta a reușit să depășească probleme grave de sănătate și să-și urmeze visul. Acum, vrea să vadă că dansul la bară poate deveni sport olimpic.

Pentru locul fruntaș s-au luptat Frații Adrian și Laura Bretan. Cei doi băieți și al lor dans contemporan au ieșit pe locul secund.

cei_trei.jpg

cei trei finalisti
Laura, Frații Adrian și Nadia Buduruși au fost primii în preferințele telespectatorilor
Foto: captură Pro Tv

 

Laura Bretan, puștoica de 13 ani care locuiește în Chicago, a impresionat cu o nouă arie de operă, "Tosca" de aceatsă dată. Imediat după ce și-a terminat interpretarea, Andra a avut numai cuvinte de laudă: "A fost un moment impecabil. Acest copil este un geniu, un fenomen, înzestrat cu ceva unic în vocre. Ne-a făcut pielea de găină tuturor. La tine, Doamne-Doamne a scăpat un pic mai mult talent. Așa ceva vezi la nu știu câți ani. Ești o minune de copil!"

Laura este și în semifinalele America's Got Talent

 

laura bretan

 

Laura locuieşte în Chicago şi provine dintr-o familie modestă. Tatăl său lucrează în domeniul construcţiilor, iar mama are grijă de copii. De câţiva ani, ia lecţii de bell canto la Chicago Symphony Orchestra şi este atrasă de operă, dar şi de muzica pop. Micuţa a cântat de nenumărate ori în biserică şi chiar într-o emisiune a postului american CBS.

De curând, și-a încercat norocul și la "America's Got Talent", varianta românească a show-ului care premiază talentul. Bineînțeles că și acolo a lăsat mască pe toată lumea, în special pe Simon Cowell, creatorul emisiunii și cel mai dur dintre jurații de acolo, care a rămas cu gura căscată și tot ceea ce a mai putut spune a fost: "Sincer, ai venit aici și nici nu credeam că vei putea să vorbești, cu atât mai puțin să cânți, iar apoi s-a întâmplat asta. M-am gândit că dacă începi să cânți, asta nu va decurge bine. În toţi anii de show, nu am văzut niciodată aşa ceva, serios, a fost incredibil. Ceea ce face acest moment și mai bun este faptul că tu ești o persoană atât de dulce și umilă și nici nu-ți dai seama cât de uimitoare ești."

 

 

 

Loading...

Citește și

 • O mână de om, o copilă cu chip de înger şi o voce timidă. Asta a fost prima impresie pe care Laura Bretan (13 ani) a lăsat-o când a păşit pe scena show-ului „Românii au talent” (PRO TV). Însă, când a început să cânte, a ridicat juriul şi publicul în picioare.

 • romanii au talent

  "Românii au talent" este emisiunea care nu atrage numai atenția oamenilor obișnuiți, ci și a vedetelor, care se declară uluiți de momentele care se pun în scenă. Până acum, în edițiile live, oamenii din sală și din fața televizoarelor i-au putut vedea, cuminți și așezați în public, pe Amalia Enache, Cătălin și David Măruță, Sorana și Octavian Strunilă sau pe gimnaștii Marian Drăgulescu și Monica Roșu. Nici finala nu a făcut excepție.

 • florin calinescu

  Finala "Românii au talent", spumoasă și pe scenă, dar și la masa juriului. Vineri seară, 3 iunie, Florin Călinescu a demonstrat încă o dată că are mereu replicile la el și că este cea mai bună achiziție pentru emisiune, căci cuvintele lui ridică audiența și descrețesc frunțile îngrijorate. De multe ori, actorul are glume cu tentă sexuală, pe care le maschează cu multă dibăcie.

 • resciebelle santiago

  "Românii au talent" este show-ul care dă, an de an, vedete. Emisiunea de la PRO TV este o rampă de lansare, dar mai departe depinde de concurenți să se mențină la statutul de noi persoane publice și să avanseze în cariera pe care și-au ales-o.

 • premiul de originalitate

  În finala "Românii au talent" nu s-a disputat numai marele premiu de 120.000 de euro, ci și cel de originalitate, deloc de lepădat, de 10.000 de euro. Din fiecare dintre cele cinci semifinale s-a ale câte un candidat.

 • juriu romanii au talent

  Competiția care a ținut milioane de telespectatori cu sufletul la gură, "Românii au talent", a ajuns la ultima ridicare a cortinei, vineri, 3 iunie. Cel puțin pentru acest sezon. 16 concurenți care mai de care mai talentați și diverși s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro.

 • laura bretan

  Laura Bretan, puştoaica de 13 ani care a impresionat o ţară întreagă cu vocea sa, la "Românii au talent", și-a încercat norocul și peste Ocean, la versiunea americană a show-ului, "America's Got Talent". Dacă la noi, Laura a cântat până acum doar în audiții, căci Pavel și Smiley au luat decizia de o trimite direct în finală, și în SUA a impresionat la fel de tare, căci a ajuns direct în sferturile de finală ale emisiunii-concurs.

 • smiley pavel bartos

  Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii show-ului "Românii au talent", tocmai și-au mai trecut o atribuție în palmares, una destul de plăcută. Dacă fiecare dintre cei patru jurați a avut onoarea de a alege, de-a lungul audițiilor, câte un concurent pe care l-a trimis direct în semifinale, Smiley și Pavel au avut un rol chiar mai important: au ales primul finalist.

 • juriu uimit

  Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu și chiar și Florin Călinescu, cu toții s-au înclinat în fața unei fete de 13 ani. Adolescenta Laura Bretan a reușit să primească Butonul de Aur, în ciuda faptului că toți jurații îl folosiseră deja.

 • Marius Gheorghiu, concurentul gol din ediţiile trecute, nu poate decât să o felicite pe Laura Bretan

  "Îmi doresc ca ea să câştige ediţia din acest an Românii au talent" a declarat Marius Gheorghiu, concurentul care s-a prezentat gol pe scenă în ediţiile trecute, despre Laura Bretan, adolescenta care aseară a uimit juriul şi publicul cu vocea ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1