Laura Andreșan a născut în secret. Grasu XXL, un tată fericit

grasu_xxl_si_laura_andresan.jpg

laura andresan grasu xxl
Laura Andreșan și Grasu XXL au devenit părinții unei fetițe
foto: Magda Constantin

Laura Andreșan (37 de ani) a născut în mare secret. Fosta actriță de filme pentru adulți a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță, bucurie mare pentru ea și partenerul său, Grasu XXL, cu care este într-o relație de peste 10 ani.

Conform celor de la spynews.ro, vedeta a născut în urmă cu o săptămână, însă a preferat să țină momentul intim sub tăcere.

Ce probleme a avut Laura Andreșan în sarcină

Dacă Laura a mărturisit că a rămas însărcinată destul de ușor, de îndată ce ea și partenerul său au decis să devină părinți, iată că problemele nu au lipsit pe parcursul celor nouă luni de sarcină.

Dincolo de momentele plăcute, au existat însă și situații nu tocmai fericite, prin care mămica nu ar mai vrea să treacă. Fostei starlete i-au cam dat de furcă grețurile matinale din primul trimestru, arsurile gastrice din ultimul trimestru, picioarele umflate din lunile 8 și 9, durerile de spate, dar și strările emoționale schimbătoare cauzate de fluctuațiile hormonale. "O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez", a mai scris Laura Andreșan.

Ce spune Grasu XXL despre rolul de tătic

grasu_xxl_laura_andresan.jpg

grasu xxl laura andresan
Laura Andreşan şi Grasu XXL (în plan îndepărtat) s-au învârtit printre standurile de la Romexpo, în urmă cu două luni
foto: Mihai Ionescu

 

Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, ne-a spus rapperul în exclusivitate.

Laura Andreșan s-a schimbat total

laura_andresan.jpg

laura andresan
Laura Andreșan s-a transformat din bombă sexy în "fată de casă".
Foto: arhivă Click!

Laura Andreşan (37 de ani) nu şi-a schimbat doar look-ul de când nu mai apare în cercurile mondene, ci şi obiceiurile. Are o coafură cuminte, poartă ochelari de vedere, haine elegante, fără decolteu ameţitor şi stă cu burta pe carte. Ea a urmat cursuri de dezvoltare personală şi a studiat la Universitatea Ecologică, dar şi-a deschis şi un cabinet personal, unde profesează ca psiholog. 

laura_andresan.jpg

laura andresan
Laura Andreșan, în timpul unei conferințe
Foto: Facebook

 

Citește și:

Laura Andreşan, primele declaraţii despre sarcină. Care e cea mai mare dorinţă a ei

EXCLUSIV Primele poze cu Laura Andreşan însărcinată. Ce grijuliu e Grasu XXL cu ea

 

Loading...

Citește și

  • laura andresan

    Laura Andreșan și-a schimbat viața la 180 de grade. A dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor, iar acum este o femeie de carieră. Acum, bruneta este psiholog și își dedică tot timpul acestei profesii pentru care a făcut o adevărată pasiune.

  • laura andresan grasu xxl parinti

    Mult a fost, puțin a rămas până când Laura Andreșan, pe ultima sută de metri cu sarcina, își va cunoaște fetița pe care o poartă în pântece. Fosta starletă are emoții mari, care îi dau insomnii, prilej cu care a trecut în revistă momentele de care își va aminti cu plăcere, dar și ipostazele prin care nu ar vrea să mai treacă. Laura Andreșan se iubește cu Grasu XXL, alias Dragoș Nichifor, pe care îl va face pentru prima dată tătic.