Laura Andreşan, primele declaraţii despre sarcină. Care e cea mai mare dorinţă a ei

laura_andresan.jpg

laura andresan insarcinata
Laura Andresan va deveni mămică
Foto: arhivă personală

Vestea bombă a săptămânii care tocmai s-a încheiat este fără doar şi poate sarcina secretă a Laurei Andreşan. Fosta starletă, care în trecut schimba bărbaţii ca pe şoşete, s-a cuminţit în ultimii ani şi este pe care să-şi mărească familia. Laura Andreşan formează un cuplu cu Grasu XXL şi împreună au fost surprinşi recent de fotoreporterii Click! la cumpărături pentru bebeluş.

Laura Andreşan va deveni pentru prima dată mămică şi dacă până nu demul acest gând o înspăimânta,acum e mai fericită ca niciodată. Fosta starletă s-a afişat cu burtica destul de evidentă, sarcina fiind avansată, la Romexpo, weekendul trecut. S-a plimbat printre standuri, a privit hăinuţele mici de bebeluş, iar iubitul ei, Grasu XXL a studiat oferta de de cărucioare existentă pe piaţă. Pe conturile ei de pe reţelele sociale, Laura Andreşan a început deja să vorbească despre minunea care îi creşte în pântece şi a dezbătut chiar un subiect delicat, aşa cum este alăptatul la sân. 

laura_andresan_romexpo.jpg

laura andresan insarcinata
Laura Andreşan, surprinsă la Romexpo cu burtica de gravidă la vedere
foto: Mihai Ionescu
 

Laura Andreşan le dă peste nas femeilor care se dau experte în creşterea copiilor

"Am văzut că este un trend printre mămici să idealizeze acest gest natural (n.r. alăptarea). Da, cunosc (și am studiat pe larg) efectele benefice ale alăptării la sân. Da, îmi doresc să îmi alăptez copilul. Dar de aici și până la a transforma ceva natural într-un act «sfânt» e cale lungă. Eu cred că fiecare mamă face ce poate mai bine pentru copilul ei. Unele mame, din motive de sănătate poate, nu pot să alăpteze, și să ferească sfinții să expună vreo mamă o poză cu copilul și biberonul, că atât i-a fost. În nici câteva minute sar toate mămicile în capul ei cu sfaturi de parenting despre beneficiile alăptării. Desigur cele mai aprige datătoare de sfaturi, în general, nu au pregătire nici medicală și nici în psihologia copilului, ci pur și simplu «știu ele» pentru că ele vai, dar vai… alăptează sau au alăptat. Ori asta mie îmi miroase a… micime, ca să nu îi spun altcumva, mai dur așa. În plus nu cred că sfătuitoarele își dau cu părerea cu bună intenție (asta e de suprafață și e falsă), ci cred (pe baza studiilor mele) că doar fac gargară, una menită să le confirme lor că sunt mame bune, sau mame mai bune decât o altă femeie care nu poate alăpta. Ori atunci când ai nevoie de confirmare… ceva în tine macină, ceva te râcăie, poate o voce mută ce-ți șoptește că nu ești ceea ce pretinzi. Și evident te doare...", a notat Laura Andreşan pe Instagram. 

Laura Andreşan are cabinetul ei de psihologie

Laura Andreșan a ieșit din lumina reflectoarelor și din atenția publicului și s-a axat pe studii. Ea urmează cursuri de evoluție personlă și studiază la Universitatea Ecologică. A rămas o femeie sexy și invidiată, însă are o imagine de fată de casă și nu o mai recunoști dacă o vezi pe stradă.

andresan_2.jpg

Operatatii nereusite de marire a sanilor
De foarte multe ori, vedetele au avut parte de operaţii nereuşite de mărire a sânilor
Foto: Click!

Laura face cursuri de psihologie şi şi-a deschis propriul cabinet de psihoterapie.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce schimbată e Laura Andreșan! De la actriță porno, la psiholog

Laura Andreşan: "Anunţ către NASA! Mă ofer să fac eu sex în spaţiu"

Loading...

Citește și

  • laura andresan insarcinata

    Ce mult s-a schimbat Laura Andreşan. Fosta bombă sexy, care în trecut cataloga bărbaţii prin patul cărora trecea după perfomanţele sexuale, s-a retras de câţiva ani din lumea pestriţă a showbiz-ului şi s-a axat pe relaţia pe care o are cu Grasu XXL, rapperul cu care formează un cuplu de peste 10 ani. Cum legătura lor este una extrem de serioasă, iată că fosta starletă a dat vestea că este însărcinată şi urmează să devină pentru prima dată mămică. Imagini grăitoare cu ea au fost surprinse de fotoreporterii Click! la Romexpo, în acest weekend.

  • Deşi acum câtiva ani, Laura Andreşan era o figură obişnuită în spaţiul monden, de ceva vreme, s-a retras complet. Şi asta din două motive, pe care le explică într-un interviu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1