Laura Andreșan, înainte de nașterea fetiței: "O sarcină nu e doar lapte și miere"

grasu_xxl_si_laura_andresan.jpg

laura andresan grasu xxl parinti
Laura Andreșan și Grasu XXL vor deveni curând părinți de fetiță
foto: Magda Constantin

Mult a fost, puțin a rămas până când Laura Andreșan, pe ultima sută de metri cu sarcina, își va cunoaște fetița pe care o poartă în pântece. Fosta starletă are emoții mari, care îi dau insomnii, prilej cu care a trecut în revistă momentele de care își va aminti cu plăcere, dar și ipostazele prin care nu ar vrea să mai treacă. Laura Andreșan se iubește cu Grasu XXL, alias Dragoș Nichifor, pe care îl va face pentru prima dată tătic.

Laura Andreșan (37 de ani) se pregătește pentru marea întâlnire cu bebelușul ei, care se va naște curând. Pentru că a trecut prin multe în acest timp, toate emoțiile pe care le-a strâns în cele nouă luni de sarcină, fosta starletă le-a așternut pe blogul personal, unde a făcut bilanțul lucrurilor bune, dar și al celor care au făcut-o să nu se simtă chiar în largul ei.  

laura_andresan.jpg

laura andresan gravida
Laura Andreșan se pregătește să nască
foto: Magda Constantin

"Am fost o norocoasă pe toată perioada sarcinii. Puiul nostru nu s-a lăsat așteptat, a venit imediat ce l-am chemat, primul trimestru nu a fost (aproae) deloc dificil, al doilea a fost de-a dreptul minunat, iar ultimul un pic greuț- dar nimic de speriat. Când am avut nevoie de medic l-am găsit imediat, analizele au ieșit tot timpul perfect, eu am putut să muncesc până în luna a opta și tot așa. Până și la achiziția căruciorului ne-am împiedicat de “cel potrivit” care să încapă în mașina mică și roșie a lui mami", își începe Laura Andreșan povestea. 

Ce probleme a avut Laura Andreșan în sarcină

Dincolo de momentele plăcute, au existat însă și situații nu tocmai fericite, prin care viitoarea mămică nu ar mai vrea să treacă. Fostei starlete i-au cam dat de furcă grețurile matinale din primul trimestru, arsurile gastrice din ultimul trimestru, picioarele umflate din lunile 8 și 9, durerile de spate, dar și strările emoționale schimbătoare cauzate de fluctuațiile hormonale. "O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez", a mai scris Laura Andreșan.

Laura Andreșan și Grasu XXL, surprinși la cumpărături pentru bebeluș

În urmă cu o lună și jumătate, fotoreporterii Click! au surprins imagini grăitoare cu burtica de gravidă a Laurei. Îmbrăcată comod, şatena şi-a ascuns sarcina deja vizibilă sub un cardigan larg. Fosta starletă şi Grasu XXL au făcut cumpărături pentru bebeluş de la o expoziție, unde au analizat în special oferta de cărucioare. Cântăreţul a stat cu ochii pe Laura şi s-a sfătuit cu ea pe măsură ce vizitau standurile, demonstrânc că relația lor este una consolidată.  

 

Citește și:

EXCLUSIV Grasu XXL, despre sarcina Laurei Andreșan: «E un copil programat!». Ce sex va avea bebelușul

Laura Andreşan, primele declaraţii despre sarcină. Care e cea mai mare dorinţă a ei

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1