EXCLUSIV Primele poze cu Laura Andreşan însărcinată. Ce grijuliu e Grasu XXL cu ea

laura_andresan_romexpo.jpg

laura andresan insarcinata
Laura Andreşan, surprinsă la Romexpo cu burtica de gravidă la vedere
foto: Mihai Ionescu

Ce mult s-a schimbat Laura Andreşan. Fosta bombă sexy, care în trecut cataloga bărbaţii prin patul cărora trecea după perfomanţele sexuale, s-a retras de câţiva ani din lumea pestriţă a showbiz-ului şi s-a axat pe relaţia pe care o are cu Grasu XXL, rapperul cu care formează un cuplu de peste 10 ani. Cum legătura lor este una extrem de serioasă, iată că fosta starletă a dat vestea că este însărcinată şi urmează să devină pentru prima dată mămică. Imagini grăitoare cu ea au fost surprinse de fotoreporterii Click! la Romexpo, în acest weekend.

Laura Andreşan (37 de ani) nu şi-a schimbat doar look-ul de când nu mai apare în cercurile mondene, ci şi obiceiurile. Are o coafură cuminte, poartă ochelari de vedere, haine elegante, fără decolteu ameţitor şi stă cu burta pe carte. Ea a urmat cursuri de dezvoltare personală şi a studiat la Universitatea Ecologică, dar şi-a deschis şi un cabinet personal, unde profesează ca psiholog. Dar cam atât despre cariera ei. Trecând la viaţa personală, Laura Andreşan are veşti prospete. Din relaţia cu Grasu XXL, pe care o are de peste 10 ani, se va naşte primul lor copil.

laura_andresan.jpg

laura andresan insarcinata
Laura Andreşan şi-a etalat burtica de gravidă
Foto: arhivă personală

Laura Andreşan este însărcinată şi a dat chiar ea vestea pe reţelele sociale, unde a publicat o imagine cu burtica de gravidă ce a început să i se contureze frumos. În rubrica de comentarii, mesajele de felicitare au început să curgă.

Laura Andreşan şi Grasu XXL caută cărucior pentru bebeluş

Fotoreporterii Click! au surprins imagini grăitoare cu burtica de gravidă a Laurei. Îmbrăcată comod, şatena şi-a ascuns sarcina deja vizibilă sub un sub un cardigan larg. Fosta starletă şi Grasu XXL au început să facă cumpărături pentru bebeluşul care se va naşte anul acesta.

grasu_xxl_romexpo.jpg

grasu xxl romexpo
Grasu XXL a analizat în detaliu modelele de cărucioare
foto: Mihai Ionescu

Cuplul a mers în acest weekend la Romexpo, la o expoziţie dedicată mămicilor şi copiilor, unde a studiat atent oferta de cărucioare. Dincolo de figura de bărbat dur pe care rapperul o lasă să se vadă în clipurile lui, în viaţa reală Dragoş Nichifor, pe numele lui adevărat, este un bărbat grijuliu şi atent la nevoile partenerei.

grasu_xxl.jpg

grasu xxl laura andresan romexpo
Laura Andreşan şi Grasu XXL (în plan îndepărtat) s-au învârtit printre standurile de la Romexpo
foto: Mihai Ionescu

Cântăreţul a stat cu ochii pe Laura şi s-a sfătuit cu ea pe măsură ce vizitau standurile.  Cu toate că trăieşte totul la intensitate maximă, Laura Andreşan are şi ea temerile ei. Judecând despre ce declara în urmă cu doar câţiva ani când încă nu se gândea să conceapă un copil, e limpede că rolul de viitoare mămică o cam îngrijorează.

"Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate. Nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost", mărturisea vedeta. 

 

Citeşte şi: 

 

Laura Andreşan s-a drogat: «Am luat diverse»

Laura Andreşan: "Anunţ către NASA! Mă ofer să fac eu sex în spaţiu"

 

 

 

    

Loading...
 
 

Citește și

  • laura andresan

    Fosta bombă sexy care era în fanteziile tuturor bărbaților din țară și-a schimbat radical look-ul. . Prin patul Laurei Andreșan (33 de ani) au trecut numeroși bărbați celebri, printre care se numără Adrian Mutu și Ioan Rus. Se pare că fosta starletă, care până acum câțiva ani era nelipsită din spațiul monden, s-a cumințit dintr-odată.

  • Deşi acum câtiva ani, Laura Andreşan era o figură obişnuită în spaţiul monden, de ceva vreme, s-a retras complet. Şi asta din două motive, pe care le explică într-un interviu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1