A lăsat-o gravidă pe Jojo după ce a luat banii de la «Fermă»

12-13-3-col-paul-si-jojo.jpg

Jojo este însărcinată în nouă luni, după o relaţie de doi ani cu Paul Ipate

E clar anul lui Ipate! Actorul a câştigat 50.000 de euro la “Ferma vedetelor” (PRO TV), are spectacole pe bandă rulantă, notorietate, dar cel mai important cadou l-a primit tot de la iubita lui, Jojo. Aceasta îl va face tătic pentru prima oară şi îi va schimba total sensul vieţii. Cei doi au anunţat că vor avea o fetiţă.

13 iulie pare să nu fie o zi cu ghinion pentru Jojo (35 de ani) şi Paul Ipate (31 de ani). Cuplul a anunţat, fericit, pe toate reţelele de socializare, că actriţa e însărcinată pentru a doua oară şi că va naşte spre sfârşitul anului.

„Eu şi Paul vom avea o fetiţă. Nu există nici o veste mai frumoasă pe care aş fi putut să v-o dau şi nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi, pentru că nu exisă fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea ca părinte. Fiul lui Jojo e foarte încântat că familia noastră se va mări. De fapt, el a fost cel care a spus că îşi doreşte o surioară înainte ca ea să existe măcar, aşa că noi credem că el a chemat-o. Abia aşteptam să vă spun! Dacă aţi şti de câte ori am vrut să vă scriu… Însă acum am simţit că e momentul potrivit, iar eu cred că trebuie să îţi urmezi inima de fiecare dată în viaţă. Când am aflat, am plâns şi am râs în acelaşi timp şi m-am simţit cu adevărat binecuvântată”, a scris Jojo pe blogul ei, catalinagrama.com, iar pentru Click! a adăugat: “Am depăşit trimestrul unu”. 

La rândul lui, şi Paul Ipate a scris pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant: “Ieri mi-a cântat universul. Cea mai frumoasă muzică pe care am ascultat-o vreodată: bătăile inimii copilului meu!», a anunţat actorul, copleşit de tot ce i s-a întâmplat anul acesta. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este când au conceput cei doi copilul, ţinând cont că pe Ipate l-am văzut la televizor din 16 februarie şi până pe 4 iunie, când finala emisiunii “Ferma vedetelor” (PRO TV) a fost câştigată chiar de viitorul tătic. Însă, în realitate, actorul s-a întors din Cipru în aprilie, pentru că, aşa cum se ştie, emisiunea a fost filmată în avans, înregistrată şi montată. Aşadar, când noi îi ţineam pumnii la dueluri şi îl urmăream cu sufletul la gură, Ipate era de fapt bine-mersi şi se iubea, acasă, cu aleasa lui.

Paul Ipate a stat 3 luni în Cipru

Cei 16 concurenţi (12 iniţial) au plecat spre Cipru pe 18 ianuarie 2016, când au fost surprinşi de fotoreporterii Click! la aeroport. Pe micile ecrane de la PRO TV, reality –show-ul „Ferma vedetelor” a început să fie difuzat pe 16 februarie, filmările fiind decalate cu o lună. Ceea ce înseamnă că la jumătatea lunii aprilie filmările erau deja finalizate. Paul Ipate a stat trei luni în „Ferma vedetelor”, a fost unul dintre cei mai echilibraţi concurenţi, dar şi cel mai muncitor, fiind desemnat să câştige, pe lângă premiul cel mare, de 50.000 de euro, şi titlul de „Fermierul anului”.

Carturesti.ro

Loading...