Fuego și Stela Enache, colaborare în memoria marii iubiri a artistei, Florin Bogardo

fuego.jpg

fuego si stela enache
Fuego și Stela Enache au colaborat pentru o piesă specială
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Paul Surugiu-Fuego (44 ani) nu stă degeaba, chiar dacă pandemia de coronavirus i-a anulat o serie de concerte.

Filmează pentru ”Drag de România mea”, show-ul difuzat duminica, la TVR 2, de la ora 15.00, dar vocea i-o puteți recunoaște și la emisiunea de radio ”Gramofon”, de la Național FM, cu muzică de ieri și de azi.

Recent a colaborat cu Stela Enache (70 ani), interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu”. Melodia lor se numește ”Învață-mă” și este un omagiu adus lui Florin Bogardo, regretatul compozitor și soț al Stelei, care s-a stins din viață în 2009: ”Dragii mei, acesta este noul meu clip! E o piesă de suflet, sensibilă, pe versurile lui Narcis Avădanei și muzica mea împreună cu Alexandru Malschi, iar clipul prezintă povestea de dragoste de nezdruncinat dintre Stela Enache și Florin Bogardo, o iubire mai presus de timp, care a născut capodopere ale muzicii ușoare românești!”, a spus Fuego. 

643_1.jpg

Florin a încetat din viață în urmă cu 11 ani
Loading...

Citește și

  • Stela Enache (70 de ani), solista care în Epoca de Aur a dat lovitura cu piesa ”Ani de liceu”, din pelicula de succes ”Liceenii”, este văduvă de 11 ani. După decesul soţului ei, celebrul compozitor Florin Bogardo, artista și-a revenit greu. Însă, dorul de soț îi mai trece atunci când își privește fiul.

  • stela enache

    Cine nu a fredonat măcar o dată piesa “Ani de liceu”?! Stela Enache, interpreta acestei melodii, care a rămas împământenită ca imn al liceenilor, a trăit o dragoste de poveste alături de compozitorul Florin Bogardo. Cei doi muzicieni au fost împreună vreme de 39 de ani, iar începutul relației lor a fost unul cel puțin atipic. Stela Enache a împlinit 70 de ani pe 24 ianuarie, iar Click! îți spune trucurile de frumusețe ale distinsei soliste, dar și scenariul după care s-a consumat superba ei poveste de dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1