La vârsta ei, Anastasia Lazariuc arată ca o puștoaică! Care-i sunt secretele

anastasia_main.png

Anastasia Lazariuc arată senzațional la 65 de ani
Citeste tot despre: 

Cum se întreține Anastasia Lazariuc la 64 de ani? Are un trup de adolescetă și se îmbracă tinerește. Se hrăneste cu salate și are grijă de ea. Iată care sunt trucurile ei.

Cele mai multe vedete cheltuie mii de euro în saloanele de cosmetică pentru a se întreține, iar multe dintre ele au călcat pragul medicului estetician chiar înainte să împlinească 30 de ani. Spre deosebire de acestea, Anastasia Lazariuc își surprinde fanii la fiecare apariție. Spectatorii care îi așteaptă cu sufletul la gură melodiile sunt impresionați de modul în care arată artista la 64 de ani. Aceasta ne-a dezvăluit câteva din trucurile sale de întreținere care o ajută să arate tânără și frumoasă.

Uleiul de măsline, mierea, mălaiul, zaţul de cafea sunt doar câteva dintre produsele din bucătărie, pe care Anastasia le folosește și care fac minuni pentru pielea ei. ”Putem să folosim trucuri de întreținere din cămara noastră. Uleiul de măsline și mierea sunt două produse la îndemâna oricui. Eu le folosesc pentru față și corp, însă înainte de a le utiliza e bine să avem pielea curațată. Pentru peeleng eu apelez la zaț de cafea și mălai”, susține artista. Pentru păr, interpreta foloseşte măşti pe bază de gălbenuş de ouă şi drojdie de bere.

Anastasia Lazariuc cântă peste tot unde este solicitată, printre ultimele spectacole de luna aceasta a fost și cel din Comuna Munteni, unde le-a readus zâmbetul pe buze localnicilor cu melodiile sale. Interpreta s-a bucurat de succes și a făcut furori cu niște blugi de adolescentă.

 

anastasia1.jpg

anastasia lazariuc frate deces interviu
Anastasia Lazariuc a găsit putere să treacă peste suferinţă şi s-a refugiat în muzică
Loading...