La tv fac pe zbirii, acasă sunt mieluşei

14-vedete-2-col-nea-marin-sotia.jpg

Nea Mărin: “O iubesc mult pe Maria, ne-am luat din dragoste!”
Citeste tot despre: 

Nea Mărin şi Nea Raţă au devenit spaima concurenţilor, la emisiunile lor, “Serviţi, vă rog!” (Antena 1) şi “Ferma Vedetelor” (PRO TV). Deşi mulţi ar fi tentaţi să creadă că şi acasă se comportă tot ca nişte zbiri, lucrurile nu stau deloc aşa, dimpotrivă, se înţeleg de minune cu soţiile lor.

Florin Raţă (51 de ani), care scoate untul din concurenţi, în emisiunea “Ferma Vedetelor” (PRO TV), ne-a vorbit despre Mihaela, cu care este căsătorit de 24 de ani: “Am sărbătorit încă de ziua ei, când am dus-o  în Dubai şi am vizitat cele mai noi locuri. Ne-a plăcut mult şi vom reveni. Acum, de ziua noastră, am fost în Portugalia cu toată familia. Am zis să mergem, ca să nu ratăm evenimentul. Trebuie să şi muncim că am cumpărat aici, în Agigea, mult pământ, o combină nouă şi avem nevoie de bani, Eu şi Mihaela ne-am cunoscut prin intermediul naşilor noştri, pe 4 octombrie 1993,  iar în următorul an, pe 15 octombrie, ne-am căsătorit. Construiam la casă atunci, era aproape gata, însă a mai durat 3 luni până ne-am mutat. Soţia şi soacra mea m-au ajutat cu muncitorii, a fost greu, dar ne-am descurcat. Acum suntem fericiţi, avem 2 copii frumoşi, Maria şi Bogdan”. 

Nea Raţă pregăteşte«Nunta de Argint»

Iar la anul, când vor serba “Nunta de Argint”, el îi pregăteşte nevestei un alt cadou de proporţii: “Vreau o vacanţă exotică, poate tot Dubai, pentru că sunt multe locuri noi de vizitat,  sau în India, China sau Japonia”, ne-a mai spus simpaticul Nea Raţă.

Dar şi Nea Mărin (60 de ani), care îl altoieşte adesea cu nuiaua pe neascultătorul Liviu Vârciu, la “Serviţi, vă rog!” (Antena 1), îşi laudă partenera de viaţă: “Eu şi soţia mea Maria suntem căsătoriţi de peste 35 de ani. Ea este cea care mi-a suportat toate nebuniile. O iubesc mult, am luat-o din dragoste”, a povestit Marin Barbu în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.  Cei doi s-au căsătorit înainte ca el să plece în armată şi au două fiice, Dana şi Larisa, dar şi nepoţi. 

Loading...