La știri cu sacou, pe stradă cu minijup. Fetele sexy de la TVR, așa cum nu le-ai mai văzut

fete_stiri1.jpg

Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Rosu, Iulia Zgripcea, TVR 2, Calea Victoriei, sedinta foto, anii 70
Știristele de la TVR 2 au fost fotomodele pentru o zi
foto: TVR2

Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Roșu și Iulia Zgripcea, vedetele TVR2, au ieșit la pozat pe Calea Victoriei. Îmbrăcate în galben, în ținute inspirate din anii ’70, fetele au demonstrat că sunt bune și de modă, nu doar de știri.

Toamna a venit cu schimbări vizibile în grila și în înfățișarea postului TVR 2. Cele mai cunoscute și îndrăgite vedete ale televiziunii publice ni s-au dezvăluit în promo-uri așa cum nu le-am mai văzut până acum, întruchipând personaje coborâte parcă din anii ‘70. Pentru noile ID-uri ale postului, Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Roșu și Iulia Zgripcea, vedetele TVR2, au filmat o zi întreagă și ne-au povestit picanterii de pe teren.

Teodora Antonescu: “M-am simțit ca la Hollywood”

„Am mers cu stilista noastră, Rodica Puca, să ne alegem hainele. A fost dificil, pentru că doream să reprezinte anii ’70 și să ni se potrivească. Cred că am stat vreo trei ore la probe, dar le-am găsit! A doua zi era programată filmarea. Ne-am întâlnit la ora 7.00, pe Calea Victoriei, ca să ne pregătim și să ne asortăm. Am probat accesorii, bijuterii, iar după vreo două ore eram gata de filmare”, a povestit Teodora Antonescu, prezentatoarea telejurnalului de la TVR 2. Vedetele știrilor TVR2 au atras în jurul lor mulți curioși, iar turiștii se opreau să le facă poze. „Toți ne întrebau ce filmăm. Auzeam în jurul meu engleză, franceză, spaniolă…  A fost o experiență inedită. M-am simțit ca la Hollywood!”, a adăugat Teodora, pe care o așteaptă și o surpriză din partea iubitului: „ Mi-a spus că, în mod clar, următoarea excursie va fi la New York, pentru a merge împreună cu taxiul galben”, a spus, râzând, prezentatoarea Telejurnalului de la ora 13.00.

fetele_de_la_stiri3.jpg

Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Rosu, Iulia Zgripcea, TVR 2, Calea Victoriei, sedinta foto, anii 70
Iulia Zgripcea, Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu și Monica Roșu
foto: TVR2

Raluca Arvat: “Turiștii ne-au întrebat ce se filmează”

În pauzele de la filmări, Raluca Arvat a răspuns turiștilor la întrebările despre Bucureștiul vechi și a avut parte de o surpriză. „La un  moment dat, câțiva italieni ne-au întrebat ce se filmează. Unul dintre ei s-a interesat dacă este vorba de partea a doua a producției <La grande bellezza>, pentru că vedea multe <bellissima ragazza> (fete frumoase n.r.). Apoi ne-au rugat să facem poze cu ei, ca să aibă amintire din București, și și-au continuat plimbarea, iar noi filmarea”, a spus prezentatoarea Telejurnalului TVR2.

raluca-si-teodora_49699200.jpg

Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Rosu, Iulia Zgripcea, TVR 2, Calea Victoriei, sedinta foto, anii 70
Raluca Arvat și Teodora Antonescu

Monica Roșu: “Am fost cea mai deghizată dintre fete”

O imagine inedită ne-a oferit-o și marea campioană la gimnastică, Monica Roșu. Monica aduce zilnic știrile din sport la Telejurnalul TVR 2 și își provoacă fanii să o descopere în PROMO. „Am fost cea mai deghizată dintre fete. Am avut o eșarfă pe cap și ochelari mari de soare și m-am simțit ca într-un film de acțiune. Chiar le spuneam colegelor că îmi lipsește acel Fiat 500 Cabrio, ca al Sofiei Loren, iar vântul să-mi fluture eșarfa în spate. Să vedem cine mă recunoaște”, a adăugat ea.

monica_rosu_tvr.jpg

Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Rosu, Iulia Zgripcea, TVR 2, Calea Victoriei, sedinta foto, anii 70
Monica Roșu aduce zilnic știrile din sport la Telejurnalul TVR 2

Iulia Zgripcea: “Atrăgeam toate privirile pe Calea Victoriei”

„Mi s-a părut foarte interesant că eram îmbrăcate toate în galben, taxiul era tot galben, așa că atrăgeam toate privirile pe Calea Victoriei”, intervine Iulia Zgripcea, prezentatoarea emisiunii „E vremea ta”. „Am avut o zi de filmare, de dimineața până seara, iar între noi s-a legat o prietenie mai strânsă. Ne-am ajutat una pe alta, am făcut schimb de accesorii și chiar am mers să mâncăm împreună. Era un restaurant lângă noi, unde se coceau vinete. Mirosea atât de frumos, că nu am putut rezista. Bineînțeles, îmbrăcate elegant, am fost o atracție pentru toți cei de acolo. Pentru mine a fost o bună ocazie să-mi cunosc mai bine colegele și mi-aș dori să mai ieșim împreună”, a adăugat Iulia.

Loading...

Citește și

  • Cunoscutul actor revine la 80 de ani pe micile ecrane de la TVR 2 cu emisiunea „D’ale lu’ Mitică”, şi nu singur. Mitică Popescu şi colegii lui din TVR au realizat câteva şedinţe foto neobişnuite pentru noua grilă de toamnă a postului.

  • monica rosu gimnastica prezentare moda

    Multipla campioană olimpică la gimnastică Monica Roșu a fost vedeta prezentării de modă „70s baby”, lansată de brandul de încălțăminte Mineli Boutique, în cadrul festivalului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy.