La 79 de ani, Maria Ciobanu a cântat cu tot familionul în SUA

6-7-vedete-5sdfgdfg.jpg

Maria Ciobanu va împlini 80 de ani pe 3 septembrie 2017, dar încă poate cânta live, aşa cum şi-a obişnuit publicul

Maria Ciobanu are o energie de invidiat, deşi, pe 3 septembrie va schimba prefixul. Revelionul a prins-o în America, unde a susţinut un show de pomină alături de cei trei copii ai săi, dar şi de noră.

Invitată să susţină un program la un restaurant de lux din Los Angeles, interpreta de muzică populară a cântat alături de fiul său, Ionuţ Dolănescu (44 ani), şi de soţia acestuia, Doiniţa. Dar regina muzicii populare româneşti le-a avut alături şi pe cele două fete ale sale, Leontina Văduva (56 ani) şi Camelia Filip (49 ani), însoţite şi ele de copii şi de partenerii lor de viaţă.

6-7-vedete-2asfgdfg.jpg

De Revelion, Maria Ciobanu a făcut show la Los Angeles

Maria Ciobanu şi-a propus, încă din timpul turneului de retragere din luna martie 2016, să petreacă mai mult timp cu familia şi iată că dorinţa i s-a îndeplinit. 

6-7-vedete-1asfgdsf.jpg

Maria Ciobanu, alături de fiu, noră şi nepoţii Ionuţ, Iancu şi Maria

„Este dorinţa ei şi i-o vom respecta, mai ales că vrea să petreacă mai mult timp în preajma nepoţilor şi a familiei. În mod sigur, după spectacolele de retragere va locui mai mult în America, deoarece clima îi prieşte (n.r. - artista suferă de astm). În septembrie va împlini 79 de ani şi ne-a mărturisit că îşi doreşte retragerea. Ea încă poate să cânte live şi nu şi-a păcălit niciodată publicul. Mi-a spus că orice început are şi un sfârşit şi o cred, pentru că tot în 2016 va împlini şi 55 de ani de carieră”, spunea Ionuţ Dolănescu anul trecut, rodul dragostei dintre Maria Ciobanu şi regretatul Ion Dolănescu. 

6-7-vedete-4asfgdfg.jpg

Ionuţ şi Doiniţa şi-au bucurat fanii cu fotografii tematice, de iarnă

De vreo 20 de ani, artista şi soţul ei Mircea Câmpeanu ( fostul soţ al prietenei sale, Ileana Sărăroiu) petrec jumătate de an peste Ocean, la Los Angeles, având cetăţenie americană. Interpreta de muzică  populară se află în SUA din luna septembrie, unde locuieşte la fiica ei, Camelia. Dar şi Ionuţ şi-a cumpărat o casă în Florida.

6-7-vedete-3asfgdfg.jpg

Copiii lui Ionuţ Dolănescu, într-o poză ca o felicitare de Crăciun

Maria Ciobanu are şase nepoţi, trei dintre ei de la Ionuţ Dolănescu. Leontina are un copil, pe Nicolas, Camelia are şi ea doi copii, pe Mariana şi pe Cristian, iar Ionuţ Dolănescu are trei moştenitori: Ionuţ Vlad (8 ani), Ioana Maria (6 ani) şi Iancu Marian Nicolae (2 ani).

Dragoș, fratele lui Ionuț, are trei copii

Și fratele mai mic al lui Ionuț Dolănescu, Dragoș Dolănescu (40 ani) are trei copii: Maria de Jesus (17 ani), Ion (12 ani) și Darius (5 ani). Pe cel mic îl are cu cea de a treia parteneră de viață, cu soția lui, Melissa. Ionuț și Dragoș au intrat în al 8-lea an de procese pe averea tatălui lor, Ion Dolănescu, care s-a stins din viață pe 19 martie 2009. Un nou termen al proceselui lor privind succesiunea va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Loading...