Kinga te învaţă cum să scapi de colăcei şi celulită până la vară

kinga.jpg

Kangoo Jumps kinga sebestyen dieta
Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen a lansat Kangoo Jumps în România în 2000

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps spune că săriturile cu ghetele «de cangur» te scapă de colăcei şi celulită până la vară.

E bună de lipit pe frigider, ca model! La 40 de ani, celebra antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen se poate lăuda cu un trup perfect, bine tonifiat şi fără pic de celulită. După ce i-am văzut şedinţa foto realizată la Los Angeles, am rugat-o să ne înveţe şi pe noi cum să arătăm bine în costum de baie.

Kinga a pozat recent pe plaja Venice din Los Angeles, pe malul Oceanului Pacific, iar cel care a reuşit să-i surprindă toate atuurile e fotograful Edward Aninaru, celebru pentru colaborările cu Inna, Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia, Alexandra Dinu, dar şi cu mari staruri internaţionale. La şedinţa foto, Kinga Sebestyen a purtat un costum de baie roz, care-i punea în evidenţă trupul sculptat în cei peste 10 ani de când e profă de Kangoo Jumps. De altfel, Kinga a menţionat în nenumărate rânduri că sportul cu ghetele Kangoo e extrem de eficient. „Ghetele au 2-3 kg şi exerciţiile sunt mult mai eficiente. Lucrează imediat musculatura, întăresc fesierii, muşchii abdominali şi pe cei care susţin coloana vertebrală. În plus, toxinele se elimina din corp foarte repede şi ajungem să scăpăm de celulită. Acest sport arde cu 25% mai multe calorii faţă de celelalte activităţi fitness, în medie, 1000 de kilocalorii pe durata unei ore de Kangoo Jumps şi elimină în timp record grăsimea din jurul abdomenului”, ne-a declarat Kinga Sebestyen. Dacă doriţi să aveţi propriile ghete de “cangur”, le găsiţi pe site-ul www.kangooclub.ro, cu preţuri cuprinse între 930 şi 1150 lei.

Ce să mănânci şi să bei înainte şi după sală

  • La alegere, o banană, batoane proteice, sucuri de fructe, ananas, humus, nuci şi migdale, iaurt şi fructe de pădure, smochine, caise sau prune uscate.
  • După antrenament, vă recomand iaurt grecesc cu miere, pâine integrală şi seminţe de dovleac sau fistic, piept de pui la grătar cu orez integral, ouă fierte, somon la grătar, humus.
  • Beţi cel puţin un litru de apă plată.

Cum să ne recuperăm după efortul fizic

  • Poţi masa uşor muşchii care dor cu puţină gheaţă învelită într-o batistă.
  • Ia vitamina C, aspirină sau Ibuprofen.
  • Consumă mulţi carbohidraţi şi puţine grăsimi pentru a furniza muşchilor combustibilul necesar.
  • Odihneşte-te! Dormi cel puţin 8 ore pe noapte
  • Urmează regula celor 10 procente. Când începi o nouă activitate fizică, creşte durata şi intensitatea exerciţiilor cu maximum 10% pe săptămână

Cine este Kinga Sebestyen

Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen e de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates şi lector la Federatia Română “Sportul pentru Toţi”. A lansat Kangoo Jumps în România în 2000, dar şi în alte ţări, ajungând să lucreze şi cu celebra Kim Kardashian.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și