Kamara: «Nu-i iert pe Morar şi pe Buzdugan!»

12-vedete-kamara-morar.jpg

kamara buzdugan si morar
Kamara e supărat că ei au scăpat cu o amendă de câte 5.000 de lei
Foto: colaj Click!

Mihai Morar (34 de ani) şi Daniel Buzdugan (41 de ani) au făcut-o lată, pe 25 mai, după amicalul de fotbal al României cu Republica Democrată Congo, din Italia.

Scorul de 1-1 le-a dezlegat limbile prezentatorilor matinalului “Morning ZU”, aceştia scăpând un potop de comentarii rasiste, care le-au adus zeci de reclamaţii la CNA. „Noi îl avem pe Father Chicken (n.r.-Tata Puiu, porecla lui Anghel Iordănescu, ei îl au pe Father Monkey (Tata Maimuţă). Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenorul celor de la Congo crede în cimpanzeu!”.

Ciocolatiul Kamara (40 de ani), din Guineea Franceză,  i-a apostrofat şi a cerut ca cei doi să fie excluşi din radio. Numai că CNA i-a cam iertat: “Au primit doar câte 5.000 de lei amendă, adică o nimica toată. Rămân la părerea că nu mai au voie să activeze în Radio şi TV. Ei nu mai sunt apţi să aibă emisiuni. Nu o să-i iert niciodată”, ne-a mărturisit ieri Kamara.

Loading...

Citește și

  • kamara

    Comentariile rasiste ale lui Mihai Morar și Daniel Buzdugan, la o zi după amicalul de fotbal România-R.D. Congo, când i-au numit "maimuțe" pe congolezii de pe teren și din tribune, au iritat mai multe persoane. Printre ele se numără și Kamara, jumătatea proiectului Alb Negru, unul dintre cei mai de succes oameni de culoare din România.

  • Puși la zidul rușinii după glumițele cu tentă rasistă legate de amicalul România–Congo, reclamați la CNA și în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Buzdugan și Morar și-au pus cenușă-n cap. ”Vom plăti”, a dat asigurări Daniel Buzdugan, contactat de reporterii Adevărul.

  • Daniel Buzdugan și Mihai Morar s-ar putea considera norocoși că au scăpat doar cu câteva zeci de reclamații la CNA și cu obligația de a-și cere scuze în persoană la Ambasada R.D. Congo, după glumițele rasiste legate de amicalul România-Congo. Dacă matinalii de la Radio ZU s-ar fi manifestat în felul acesta în Franța, ar fi riscat pușcăria.

  • Comentariile rasiste ale lui Morar și Buzgudan nu au rămas "nepedepsite''. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis sancţionarea realizatorilor postului Radio Zu cu amenzi contravenţionale de câte 5.000 lei pentru seria de "glume" rasiste pe care le-au făcut cu ocazia meciului de fotbal România - Congo.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1