Joshua poartă acelaşi haine de trei zile! Patronul de la Bamboo e la pământ

joshuainquam-photos-1.jpg

joshua castellano
Joshua a fost audiat de mai multe ori
foto: arhiva personală

O afacere care îi aducea un profit frumuşel s-a făcut scrum în noaptea de vineri spre sâmbătă, când clubul Bamboo a ars din temelii. Patronul localului, Joshua Castellano, a rămas după incendiu doar cu hainele de pe el. Asociatul său, Cătălin Botezatu, a spus că italianul i-a povestit tot coşmarul prin care trece.

Un incendiu de proporţii a curpins culbul Bamboo în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a mistuit tot pe o rază de 3.000 pătraţi. Localul în care se distrau la acel moment peste 700 de oameni s-a făcut scrum, iar pe lângă el sălile de evenimente, clădirea de birouri şi apartamentul patronului italian, Joshua Castellano. Acesta se afla în club în momentul în care a izbucnit focul şi a încercat să stingă flăcările. Din mărturiile martorilor se pare chiar că la un moment dat reuşise să facă acest lucru, dar vâlvâtaia s-a reaprins. Evacuarea s-a făcut pe mai multe ieşiri, 44 de persoane fiind internate la spitalele din Bucureşti după ce au fost intoxicate cu fum sau au suferit fractrui în încercarea de a se salva sărind pe geam. Cătălin Botezatu, un apropiat al patronului italian, a povestit că Joshua Castellano este distrus.

"De la femeia de serviciu şi până la dansatoare... toate ştiau ce trebuie să facă în caz de incendiu. S-a făcut evacuarea în mai puţin de 7 minute. Fata care se află încă internată este angajata noastră. Regret că nu am fost acolo. Am vorbit cu Joshua, cu bunul meu priten, şi îmi spunea trist: «Nu mai am casă, nu mai am haine, nu mai am birouri, ca să primesc oamenii să ne reapucăm de treabă, nu mai am bani!» Cu siguranţă că vom găsi tăria să o lupm de la capăt", a spus designerul la Antena 1.  

Reprezentaţii localului vor face miercuri (25 ianuarie) declaraţii de presă despre ce s-a întâmplat la clubul Bamboo pentru a pune punct tututror specualţiilor. 

Loading...
 
 

Citește și

  • simona trasca incendiu bamboo scandal facebook

    Schimb de replici halucinant între Simona Traşcă şi o tânără care a intrat pe profilul ei de socializare să-i reproşeze că apare prea mult la televizor după incendiul din clubul Bamboo, în care blonda se afla alături de Loredana Chivu şi mai multe prietene în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deranjată de comentariile fetei, blonda a uitat că discuţia se poartă la vedere şi s-a dezlănţuit aducându-i fetei jigniri pentru că a îndrăznit să-şi dea cu părerea. Totul a pornit de la un mesaj publicat de vedetă pe Facebook.

  • Dacă fratele Ciro s-a iubit cu Raluca Sandu, iar nepotul Vincenzo s-a însurat cu frumoasa Antonia, nici Joshua nu a stat rău la capitolul femei. Bărbaţii din clanul Castellano au numai amintiri plăcute legate de clubul Bamboo, care a devenit acum istorie. În locaţia din zona Tei se înnodau relaţii fierbinţi cu cele mai dorite femei din ţară.

  • catalin botezatu club bamboo

    Clubul Bamboo este distrus în totalitate, o afacere prosperă care i-a adus în pragul falimentului pe asociaţii localului. Unul dintre ei a vorbit despre posibilitatea ca acest incendiu să fi fost provocat, fiind a doua oară în ultimii 12 ani când pompierii sunt solicitaţi să intervină pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul. Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii clubului, a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o mână criminală.

  • joshua castellano bamboo club incendiu

    Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo şi unchiul lui Vicenzo Castellano, tatăl fetiţei Antoniei, a fost de faţă în momentul în care flăcările au izbucnit în clubul Bamboo. Bărbatul, asociatul lui Cătălin Botezatu în această afacere, nu a stat cu mâinile în sân şi a acţionat imediat. Deşi părea că a reuşit să lichideze incendiul, martorii spun că totul s-a reaprins şi a provocat o imensă pagubă.