Jos silicoanele! Vedetele se programează, una după alta, la «tăiere»

ianinteuntitled-1.jpg

Ieri cât pepenii, azi cât merele! Vedetele s-au săturat să care pe piept sâni imenşi, aşa că se programează, una după alta, la tăiere

Dacă anii trecuţi băteau la uşile medicilor esteticieni pentru că îşi doreau sâni mai mari, iată că acum vedetele se întorc în clinici pentru ajustări majore. După ce Oana Zăvoranu, Anamaria Prodan şi Nicoleta Luciu şi-au schimbat protezele cu unele mai mici, acum şi Laurette s-a programat pentru micşorarea bustului.

Tot mai multe vedete de la Hollywood se mândresc cu sânii lor mici, iar asta am văzut recent şi la gala premiilor Oscar. Iată că şi divele autohtone s-au aliniat modei cu sâni cât pumnul şi au decis să renunţe la silicoane sau să şi le schimbe cu unele mai mici.

lau12-13-vedete-1-col-laure.jpg

Laurette are implanturi de 620 ml, însă acestea au devenit inestetice. În plus, mulatra are probleme cu coloana din cauza lor

Medicii esteticieni îşi ascut din nou bisturiurile şi nu doar din pricina modei, ci şi pentru că problemele de sănătate le-au dat bătăi de cap posesoarelor. Laurette Atindehou (32 de ani), ai cărei sâni nu mai arată deloc estetic, şi-a programat operaţia pentru primăvara aceasta.

proda12-13-vedete-1-col-pro.jpg

În octombrie 2015, Anamaria Prodan şi-a micşorat şi ea sânii la o clinică din Turcia

Ea s-a ”tunat” de două ori, ultima dată în toamna anului 2012, pentru că sânii i se lăsaseră de la alăptat. A ales implanturi imense, de câte 620 ml fiecare. ”Sunt prea mari. Vreau nişte implanturi mai mici sau chiar am luat în calcul să mi le scot de tot”, a declarat Laurette pentru Click!. Oana Zăvoranu (42 de ani) a fost una dintre cele mai indecise femei, ea apelând la estetician de şapte ori. În 2014, a ajuns pe masa de operaţie pentru a-şi schimba protezele de 460 ml cu unele mai mici, de 200 ml fiecare.

luc12-13-vedete-1-col-luciu.jpg

La finalul anului trecut, Nicoleta Luciu şi-a scos implanturile de 600 ml. Acum are unele de 370 ml la fiecare sân

Acum, vedeta e pe deplin mulţumită. Nicoleta Luciu (35 de ani) şi-a pus implanturi în 2012, imediat după ce i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. A optat pentru proteze de 600 ml fiecare însă, din cauza durerilor de spate, la finalul anului trecut, bruneta şi-a modificat radical decolteul. Medicii i-au recomandat proteze de doar 370 ml la fiecare sân, iar rezultatul a fost mulţumitor. În octombrie 2015, şi Anamaria Prodan (43 de ani) a recurs la bisturiu, într-o clinică din Turcia. Vedeta are acum implanturi mai mici, care îi vin perfect.

zavo12-13-vedete-1-col-zavo.jpg

Oana Zvoranu a renunat la “balcoanele-gigant” în favoarea unor silicoane de bun sim: 200 ml fiecare

Medicul estetician Vitalie Stan spune că schimbarea pe care o fac vedetele a fost mai mult de natură medicală. ”Implanturile mari aduc mai multe dezavantaje. La unele sunt exagerate, iar la altele se lasă. Majoritatea femeilor recurg la schimbare pentru că au exagerat cu mărimea. Fie nu au ascultat medicul şi au făcut cum au vrut, sau din contră, medicul a fost cel care a exagerat”, a declarat, pentru Click!, chirurgul Vitalie Stan.

Şi ele au fost dotate, dar se simt mai bine plate!

 • Cornelia Catanga (51 de ani) şi-a pus silicoane acum 3 ani, dorind să fie o mi­rea­să dotată la nunta cu Pă­dureanu, dar şi le-a scos în iarna lui 2015. A spus că nu mai poate ţine acordeonul pe piept.
 • Cristina Rus (33 de ani) şi-a scos implanturile la puţin timp după ce a născut primul copil, prin 2010. Nu se mai regăsea cu acea imagine de bombă sexy. În plus, au insistat atât soţul, cât şi socrii.
 • Monica Gabor (28 de ani) a avut silicoane de la majorat, dar de îndată ce a părăsit România pentru un trai de lux cu Mr. Pink la Los Angeles, vedeta şi-a dat jos sânii falşi. Acum bustul ei abia se mai vede.
Loading...
 
 

Citește și

 • nicoleta luciu

  A apărut de 6 ori în Playboy şi nu degeaba sânii ei au devenit cei mai “apreciaţi” din România. Mitul s-a cam spulberat însă după ce au apărut imaginile cu cicatricile şi silicoanele imense, care îi nenoroceau sănătatea. Nicoleta Luciu a avut însă de câştigat: bust mai mic, operat gratuit şi bani din apariţii tv.

 • Nicoleta Luciu (35 de anI) a luat decizia de a-şi micşora sânii la o clinică de lux din Turcia, după ce a acuzat că avea dureri îngrozitoare de spate. Astfel, bruneta s-a operat în urmă cu câteva zile, iar luni seară (7 decembrie) a revenit în ţară, cu un bust nou.

 • anamaria prodan

  S-a luptat ani la rând să slăbească cu diete-minune, care la ea nu au dat rezultate, însă acum, de când este în America, Anamaria Prodan (42 de ani) a găsit soluţia să dea jos kilogramele în plus fără efort. Sexy-impresara arată ca o adolescentă după ce a scăpat de 12 kilograme adoptând un stil de viaţă sănătos.

 • Anamaria Prodan sot Laurenţiu Reghecampf

  Anamaria Prodan a vorbit marţi seară (19 ianuarie) în cadrul emisiunii ''Teo Show'', despre cea mai grea încercare din viaţa ei. Impresara s-a îngrijorat când a aflat că a fost suspectă de cancer mamar după ce a dezvoltat mai mulţi noduli la sâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1