Jos măștile! Cum arată băieții de la Carla's Dreams fără machiaj

tarus.jpg

carla s dreams fara masti
Andrei Țăruș este solistul trupei, potrivit presei din Rusia
Foto: life.ru

Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

Sunt iubiți nu doar în România, ci și în Rusia! Toți știu versurile hit-ului „Sub pielea mea”, dar nimeni nu știe cum arată băieții din spatele acestui mega-proiect.

Așa cum toți românii și-au dorit să-i vadă fără stratul dens de machiaj și rușii au încercat să îi „prindă” pe picior greșit de mai multe ori, deși membrii Carla’s Dreams au fost întotdeauna atenți să nu afle nimeni cum arată. Cu toate acestea, paparazzi ruși i-au prins în fapt! Aceștia i-au urmărit pe băieți în cel mai recent turneu pe care l-au susținut în Rusia și i-au fotografiat la un local din Moscova.

De când s-au lansat, în 2012, presa a speculat despre cine ar fi cei care au cucerit România, Republica Moldova și Rusia. Măștile lor ascund complet identitatea acestora, dar jurnaliștii de la L!FE au aflat cine sunt.

Potrivit reporterilor ruși, băieții de la Carla’s Dreams au fost cazați în două hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii săi. Atunci când mergea să dea interviuri, acesta se prezenta cu numele altui participant din proiect, Pietro Catolin. 

El este solistul trupei Carla’s Dreams

andrei_tarus_carla_s_dreams.jpg

andrei tarus carla s dreams
Andrei Țăruș se află în spatele proiectului de succes Carla’s Dreams
Foto: life.ru

 

Andrei Țăruș este solistul trupei moldovene, potrivit sursei citate. Paparazzi ruși l-au surprins pe artist într-un local din Moscova. Țăruș s-a născut pe 25 octombrie 1984, în orașul Slobozia din Republica Moldova. A absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Țăruș a fost membru al trupei In Quadro.

ee31d173863f667638f02eefab31123d_980x.png

andrei tarus carla s dreams
În această imagine, Andrei avea doar 19 ani
Foto: life.ru

El este chitaristul formației

emanuel.jpg

carla s dreams fara masti
Emanuel Masson este chitaristul trupei Carla’s Dreams
Foto: life.ru

 

Pe pagina lui de Facebook, Emanuel Masson menționează că a colaborat și cu alți artiști, precum Inna și Ștefan Stan. În afară de Carla’s Dreams, el mai este și membru al trupei ABCD și Opium. Emanuel locuiește în București și a absolvit facultatea ASE.

El e toboșarul de la Carla’s Dreams

andrei.jpg

carla s dreams fara masti
Cătălin Andrei Petre este implicat și în alte proiecte muzicale
Foto: life.ru

 

Cătălin Andrei Petre este toboșarul trupei, potrivit presei rusești. Conform paginii lui de Facebook, tânărul locuiește în București și este implicat și în alte proiecte muzicale. 

Octav Capota, membru Carla’s Dreams

octav.jpg

octav capota carla s dreams
Octav Capota a fost surprins de paparazzi ruși
Foto: life.ru
Despre Octav Capota presa rusă spune că este „membru al trupei Carla’s Dreams”, dar nu specifică care este rolul lui în formație. Cel mai probabil se ocupă de backing vocals, susținându-l puternic pe solistul Andrei Țăruș. Octav a absolvit Universitatea Politehnică și locuiește în București. 
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1