Jorge și-a dus copilul la urgențe: «Suntem atenți să nu recidiveze»

jorge.jpg

Jorge și-a dus fiul de urgență la spital
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Jorge a ajuns cu băiețelul lui la urgențe după ce s-a simțit foarte rău o seara întreagă. Artistul a mărturisit că fiul său a făcut o indigestie și nu a știut ce să facă pentru a-l face să se simtă mai bine, astfel că, l-a dus de urgență la spital.

Jorge a fost nevoit să-și ducă fiul la spital deoarece s-a simțit rău, însă acum se simte bine și speră ca starea lui să nu se mai înrăutățească.

„De pe la 1:00 noaptea David a început să dea afară până pe la 4:00, când am mers la urgenţe. Am dat de o super doctoriţă. Ne-a dat un tratament, care a funcţionat, într-o jumătate de oră şi-a revenit. Nu este vorba de insolaţie. Ieri a mâncat mămăliguţă cu brânză şi smântână şi a făcut o indigestie urâtă. Acum e bine, e foarte mârâit şi iritat că nu a dormit şi este obosit. Acum suntem atenţi să nu recidiveze”, a declarat Jorge la emisiunea „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

jorge2-1.jpg

George și soția lui au sărbătorit 5 ani de căsnicie
Foto Instagram

„Azi facem 5 ani de nebunie frumoasă împreună. Mulțumesc că mă iubești așa cum sunt”, a fost mesajul artistului.

loading...
Loading...

Citește și

  • jorge karina

    Fosta soţie a lui Jorge trăieşte visul american de câteva luni, dar schimbările din viaţa Alinei Laufer îi dau peste cap planurile cântăreţului. Vedeta a aflat că şi fiica lui urmează să plece la mama ei, iar mutarea nu este deloc pe gustul lui. El s-a plâns apropiaţilor că îi este foarte greu să se gândească la momentul despărţirii, care se apropie cu paşi repezi.

  • George Papagheorghe, Jorge, afacere pijamale, solist, scandal

    Celebrul solist George Papagheorghe (35 de ani) a renunțat, pentru o vreme, la televiziune, pentru a se ocupa cât mai mult de marea lui dragoste, muzica, dar și de afacerea cu pijamale ”Misstero”. Nu s-a gândit nici măcar o clipă că își va pune în cap patronii site-urilor concurente, care îi bagă bețe-n roate.