Jorge, mărturisiri sincere despre băiețelul lui de 4 ani: "David îmi spune că el este fetiţă. Vrea să se îmbrace în rochițe"

jorge-david.jpg

Jorge și David
Jorge și fiul lui, David
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Jorge este un tată devotat, așa că a vorbit mereu deschis despre familia lui. De curând, David, băiețelul lui de aproape 4 anișori, l-a pus în dificultate. Micuțul i-a spus tatălui său că vrea să fie fetiță. La început, artistul s-a împotrivit vehement, dar apoi a încercat să îl înțeleagă. Lui David îi place să poarte rochițe, să se joace cu păpușile și să aibă unghiile făcute cu ojă.

Jorge a publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale, în care apare micuțul David îmbrăcat în diferite obiecte vestimentare considerate a fi pentru fete, imagini care au stârnit controverse. Cântărețul și-a rugat fanii să înțeleagă că el își iubește fiul așa cum este el și că este deschis în privința cerințelor acestuia.

"Pentru mine a fost o lecţie de viaţă"

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a vorbit deschis despre copiii lui și, mai ales, despre David. Cântărețul a mărturisit că îl încurajează pe copilul său să fie cine vrea el.

"Noi avem trei copii. Băieţelul nostru are aproape patru ani de zile şi de câteva luni  noi am văzut că este interesat în a se juca mai mult cu păpuşile, vrea doar păpuşi, doar rochiţe, vrea doar cu Barbie, Elsa, Rapunzel. Nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe. Poartă bentiţe şi îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe şi iniţial la fel ca multă lume mi s-a părut aşa...am zis că băiatul noastru este băiat. La un moment dat mi-am dat seama că eu gândesc greşit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre.Un copil la vârsta asta nu ştie ce înseamnă aceea sexualitate, adică nu poţi să ştii dacă un băiat poartă rochiţă...gata, domne."

La început, totul i s-a părut o joacă, însă David a insistat, iar Jorge a început să îl ia în serios: "Pe mine David m-a convins să îl iubesc aşa cum vrea el să fie iubit, nu cum vreau eu. Nu vreau să ne constrângem copiii, să îi limităm. Băieţelul meu acum vreo şase luni mi-a spus, am intrat în casă şi am spus ce face băiatul meu? Şi a zis: Tati, sunt fetiţă, nu sunt băiat. Vă daţi seama că am luat-o ca pe o glumă. Apoi a ţinut-o foarte mult pe treaba asta. El voia să îşi facă unghiuţele, apoi am conştientizat faptul că el la vârsta asta trebuie să experimenteze. Pentru mine a fost o lecţie de viaţă." Jorge a comparat această experiență cu cea prin care trece cu fiica lui de 12 ani, Karina. Copila nu vrea să se îmbrace în rochii și în fuste. Eu am început să scriu pe Instagram să îmi susţin băiatul indiferent de alegerile pe care le face şi nu numai pe băiat, dar şi pe fetele noastre. Karina nu vrea să poarte rochiţe, nu-i place să poarte rochiţe, vrea doar adidaşi şi pantaloni şi are doar 12 ani." , a mai povestit Jorge.

"Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el"

jorge-mesaj.jpg

Mesajul postat de Jorge zilele trecute

Reacțiile unor fani au fost destul supărătoare, însă Jorge nu a vrut să pună la suflet. Cântărețul le-a explicat oamenilor că nu vrea să își frustreze copiii și că îi acceptă chiar dacă sunt diferiți. 

„Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!”, i-a scris un fan.

Îți mulțumesc pentru grijă, însă noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu ojă. Iar noi nu vrem să-l frustrăm sau să-l constrângem pentru că sau că. Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el ”, a replicat artistul. De 1 decembrie, cântărețul a scris un mesaj pentru toți românii, indiferent de identitatea acestora: "La mulți ani români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare religioasă sau sexuală".

Loading...
 
 

Citește și

  • Cu ocazia lansării unei noi piese, denumită „Iartă-mă”, Jorge a fost invitat în platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre momentele pe care le regretă în viață și pentru care și-ar dori să fie iertat. Cântărețul le-a adus în discuție pe fosta soție, Alina Laufer, și pe fiica lor, Karina, dezvăluind faptul că „a făcut multe tâmpenii”, de-a lungul timpului.

  • Nu trece an în care Jorge să nu pună piciorul și pe litoralul românesc, iar pozele surprinse de fotoreporteri fac deliciul fanelor. Tatuat, cu pectorali, cu freza impecabilă, artistul este, într-adevăr, o apariție. Însă nu va reuși niciodată să o devanseze pe superba lui soție, Ramona, care la 47 de ani ocupă un loc onorabil în orice clasament al "bombelor-sexy în costume de baie". Iată cum i-au găsit fotoreporterii Click! în stațiunea Mamaia!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1