Jojo joacă în pelicula ”Pup-o mă!”. Iată primele poze de la filmările din vârf de munte!

Jojo sau Cătălina Grama (37 de ani), care a filmat goală-pușcă, în urmă cu opt ani, în pelicula ”Poker”, revine pe marile ecrane. Ea a încheiat deja munca la producția ”Pup-o mă!”, unde joacă alături de Vărul Săndel. Click! vă oferă detalii despre noul contract al senzualei actrițe.

Jojo revine pe marile ecrane în toamnă, mai exact în luna noiembrie, cu pelicula “Pup-o mă!”, o comedie de zile mari, în regia Cameliei Popa, după un scenariu de Salex Iatma (“Ghinionistul). Ideea filmului îi aparține lui Alin Panc, actor pe care îl știți din telenovele “Inimă de ţigan” și “Regina” (Acasă TV).  

Alin ne-a vorbit despre această comedie: “Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ţi-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii în comuna Răchitele şi pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Asta este premisa unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat să pupe și ei o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când iși pierd orice urmă de speranță, două zâne de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un moroi, apare și-o pușcă, dispare o mașină… E complicat, dar băieții îs hotărâți”. Din distribuție fac parte Jojo, Alexa Tofan, Alin Panc, Bebe Cotimanis, Cosmin Seleşi şi Vărul Săndel. Artiștii din rolurile principale şi-au lăsat barbă pentru acest film: “Am filmat lângă Cluj, în Răchitele, timp de 17 zile. A fost o atmosferă foarte haioasă, iar Jojo, ca toată lumea, de altfel, a fost super- încântată de filmare şi de atmosferă”, ne-a mai declarat Alin Panc.

Jojo are experienţă în comedie, ea colaborând o vreme și cu trupa “Vouă”. În plus, a jucat în comediile  “Naşa” și “Poker” (2000), peliculă în care și-a arătat nurii, spre bucuria fanilor ei, care s-au înghesuit să cumpere bilete.  

loading...
Loading...

Citește și

  • jojo paul ipate

    Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă, Jojo, și Paul Ipate formează din 2014 unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc și au împreună un copil. Actrița l-a pus însă într-o ușoară dificultate pe soțul său atunci când a adus în discuție posibilitea conceperii unui al treilea copil.

  • Jojo îşi construieşte un viitor cu noul iubit, Paul Ipate, însă trecutul încă nu-i dă pace actriţei. Zilele trecute, ea a primit vestea că Judecătoria Târgovişte a tranşat procesul pe care ea i l-a intentat fostului soţ, pentru stabilirea programului de vizitare al fiului lor. Pe masa judecătorilor se mai află însă un dosar, legat de pensia alimentară.