Jojo, cu fetiţa de cinci luni în vacanţă cu maşina, în Grecia

jojo_copii.jpg

jojo copii catalina grama grecia
Actriţa a plecat cu cei mici în vacanţă cu maşina
foto: arhiva personală

Mămicile de bebeluşi ştiu cel mai bine ce înseamnă un drum cu maşina până în Grecia, atunci când copilul are doar câteva luni şi trebuie schimbat şi hrănit la ore fixe. Jojo a demonstrat însă că este extrem de curajoasă şi a plecat în vacanţă pe o insulă pitorească, dar care este destul de greu accesibilă, fără avion. În ciuda tuturo pronosticurilor sumbre, actriţa s-a descurcat de minune şi nu doar cu unul, ci cu amândoi copii.

Cătălina Grama a ales ca destinaţie de vacanţă insula Kefalonia din Grecia, un loc liniştit unde i-a făcut cunoştinţă fetiţei sale, în vârstă de cinci luni, cu marea şi peisajul de vis. Actriţa a povestit pe blogul personal cum a decurs drumul cu maşina până acolo şi cum şi-a organizat bagajele în aşa fel încât să aibă acces facil la cărucior.

jojo.jpg

jojo vacanta grecia copii
Jojo are doi copii, un băieţel de 5 ani şi o fetiţă de câteva luni
foto: arhiva personală
 

"Ne-am luat inima-n dinţi şi copiii în braţe şi am fugit în vacanţă. Nu oricum, ci însoţiţi de familie, aşadar am reuşit să alcătuim o gaşcă mare şi veselă. Deşi am intenţionat să plecăm cu avionul, am decis în cele din urmă să ne alăturăm şi noi roadtrip-ului celorlalţi, pentru că am zis că tot trebuie să avem curaj să începem de undeva, nu? Şi când zic asta mă refer la faptul că e prima vacanţă cu doi copii. (...) Pentru părinţii care se tem să încerce va spun că merită încercat. Cu pregătire bună şi multă răbdare am trecut marea şi la propriu şi la figurat", a notat vedeta.

Jojo a subliniat că cei doi copii, Achim, băieţelul din mariajul anterior cu bancherul Ionuţ Grama, şi Zora, bebeluşul lui Paul Ipate, se simt excelent în concediu şi au profitat din plin de soare şi apa mării. 

 

Loading...

Citește și

  • La o săptămână după ce au fost naşi de cununie pentru Octavian şi Oana Strunilă, Paul Ipate (32 de ani) şi Cătălina Jojo Grama (36 de ani) au avut un eveniment important de celebrat.

  • jojo fetita a nascut

    Aşteptarea a luat sfârşit pentru Cătălina Grama! Actriţa a născut cu puţin timp în urmă o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit nota zece din partea medicilor. Jojo se iubeşte cu actorul Paul Ipate, care este în culmea fericirii de când a aflat marea veste.

  • jojo zora copil

    Jojo (35 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar o săptămână, pe 10 ianuarie. Vedeta și-a anunțat fanii că se simte bine și că a ajuns acasă, acolo unde este 24 din 24 de ore alături de micuța ei, Zora. Jojo mai are un băiețel din mariajul anterior, pe Achim (5 ani).

  • jojo insarcinata 9 luni

    Cătălina Grama, alias Jojo, este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că emoţiile se înteţesc pe zi ce trece. Actriţa va aduce pe lume o fetiţă şi dacă până acum a făcut toate pregătirule la capitolul nume a rămas cu o restantă. Zilele acestea, blonda s-a gândit bine şi a aales cum o va striga pe micuţa ei prinţesă.