Iulia Zgripcea, de trei ori mămică. A născut natural încă un băieţel

iulia_zgripcea_si_fii_ei.jpg

iulia zgripceaIulia Zgripcea mai are doi băieţi, dintr-o relaţie anterioarăfoto: arhivă personală
Iulia Zgripcea, vedete TVR, vedete copii, vedete mamici
de Gheorghe Chelu

Vedetele TVR s-au pus pe făcut copii! După ce Florina Constantinescu a născut în urmă cu două săptămâni, iar Diana Cavaliotti a adus pe lume o fetiţă, în luna martie, acum Iulia Zgripcea şi-a mărit familia. Ştirista de la TVR 2 are băieţei gemeni şi un nou născut de doar 4 zile.

Sâmbătă, 28 iulie, Iulia Zgripcea (36 de ani), vedeta TVR2, a născut pentru a doua oară. Proaspăta mămică a ales să nască natural, la Spitalul Polizu, iar bebeluşul a avut la naştere 3,150 kg şi 52 cm, fiind notat cu 10 de către medici. Atât mama, cât şi băieţelul se simt foarte bine iar luni dimineaţă au părăsit spitalul. Iulia şi soţul ei, Andrei Bărbulescu, colegul său de prezentare la TVR 2, au ales deja numele celui mai nou membru al familiei, Mihai Alexandru. Vedeta mai are din prima căsătorie doi băieți gemeni, în vârstă de 7 ani.

iulia_zgripcea_nastere_2.jpg

iulia zgripceaIulia a născut natural, la Maternitatea Polizufoto: arhivă personală

„Am un băieţel sănătos şi foarte activ, iar eu mă simt perfect după o naştere uşoară. Medicii mi l-au dat aproape imediat în braţe, iar micuţul s-a liniştit când mi-a simţit prima îmbrăţişare. Sarcina a fost una ușoară, în comparație cu cea gemelară și nu am prea avut pofte sau intoleranţe. Singură modificare a fost că nu am suportat peștele sau fructele de mare. Îmi plăceau foarte mult înainte de sarcină, dar lucrurile s-au schimbat complet când am rămas însărcinată”, a povestit Iulia. Tot ea spune că nu ştie dacă va sta acasă un an sau doi sau se va întoarce mai devreme la serviciu. “Depinde cum evoluează lucrurile”, a mai spus ea.

iulia_zgripcea_nastere_1.jpg

iulia zgripceaBebeluşul a avut la naştere 3,150 kg şi 52 cmfoto: arhivă personală

Ce face vedeta la TVR2

Din 2016, îndrăgita prezentatoare aduce informațiile meteo în Telejurnalul TVR 2. Iulia s-a căsătorit în ianuarie 2018 cu Andrei Bărbulescu. Cei doi prezintă împreună emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea”, la TVR 2, dar şi o serie de interviuri online, “De vorbă cu Iulia Zgripcea”.  

Loading...

Citește și