Iulia Vântur vorbește în premieră despre căsătoria cu Salman Khan

iulia-vantur.jpg

Iulia Vântur, gazda emisiunii «Ferma vedetel or», ne-a povestit în premieră despre India şi viaţa alături de iubitul ei, actorul Salman K han, de care s-a îndrăgostit acum cinci ani

Iulia Vântur (35 de ani) a încheiat filmările la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), finală pe care o veţi vedea sâmbătă, de la ora 20.30, iar acum se răsfaţă în India, la ferma iubitul ei, actorul Salman Khan (50 de ani). Deunăzi, când şarmantul artist a fost asaltat cu întrebări de jurnaliştii locali privind o presupusă nuntă, el şi-a ieşit din pepeni. Mai diplomată de fel, Iulia a lămurit lucrurile într-un interviu de suflet, acordat ziarului Click!

 • Click!: Sâmbătă e finala „Ferma vedetelor”. De cine o să-ţi fie cel mai dor din emisiune?

Iulia Vântur: De toţi concurenţii, pentru că fiecare dintre ei a avut ceva special, a completat puzzle-ul numit “Ferma vedetelor”. Îmi va fi dor de momentele trăite alături de ei, de cântecelele şi trăsnăile lor, de glumele lui Nea Raţă, de discuţiile care ne ajutau pe toţi să înţelegem mai bine ce înseamnă această experienţă unică. 

iulia-salman1.jpg

Iulia s-a integrat perfect în viaţa lui Salman
 • Ce vei face acum?

Experienţa din Cipru a fost o provocare pentru întreaga echipă, nu doar pentru concurenţi. Şi noi am fost departe de casă, pe un teritoriu străin, necunoscut, a trebuit să ne adaptăm şi să lucrăm în condiţii uşor diferite de cele din ţară. Vremea nu a fost cea mai prietenoasă, ne aşteptam la temperaturi mai mari şi fără vânt puternic. La finalul filmărilor voi petrece timp cu cei dragi, mă voi ocupa de lucrurile personale, pentru care nu am avut îndeajuns timp în perioada în care am stat în Cipru. 

 • De cine te-ai apropiat în Cipru? Ai legat prietenii?

Da, ţin legătura cu o parte din oamenii cu care am lucrat acolo. Timp de câteva luni au fost parte din viaţa noastră. 

 • Dar în India? Cu cine te înţelegi cel mai bine?

În India mă simt ca acasă. Deja am obiceiurile, locurile, prietenii şi oamenii mei dragi, care mă fac să mă simt ca într-o familie. 

 •  De ce crezi că există şi persoane care nu te plac? Care ar fi motivul?

E normal să nu fiu plăcută de toată lumea. Suntem diferiţi. Nu îi judeci pentru că acei indivizi din India nici măcar nu mă cunosc. Pentru ei reprezint doar un nume, găsit pe internet, de cele mai multe ori asociat cu informaţii eronate. 

salmankhan-iulia-salman.jpg

Are grijă de „mama-soacră”
 • Se zvoneşte că te vei mărita cu Salman Khan…

S-au produs foarte multe confuzii, nedreptăţi chiar, multe apărute în urma scenariilor inventate de presă. Ba că mă căsătoresc, ba că m-am despărţit, ba că am fost umilită, iar m-am căsătorit şi tot aşa. Nu am spus niciodată că am planuri pentru căsătorie, ba mai mult, nu am confirmat vreo relaţie, în ultimii ani. Am încercat să fiu cât mai discretă cu viaţa mea personală, tocmai din acest motiv. Da, am ales să fiu persoană publică, prin natura meseriei mele, însă e dreptul meu să aleg oamenii cu care să-mi împărtăşesc viaţa intimă. De asta se numeşte intimă. Înţeleg nevoia de a avea titluri în fiecare zi, însă a devenit o telenovelă interminabiă, cu scenarii din ce în ce mai fabuloase. Nu trăiesc ceea ce se scrie în presă, Slavă Domnului! Am observat că orice ai spune, eşti judecat, reinterpretat, de parcă toţi ar trebui să trăim după aşteptările presei.

iulia-ponei.jpg

La ferma actorului indian, Iulia călăreşte, înoată, face cursuri de canto şi hindi
 • Dar intenţionaţi să formaţi o familie?

Trăiesc cum consider că e mai bine pentru mine şi oriunde aleg să fiu, înseamnă că sunt fericită. Din câte ştiu eu, de mic copil, femeia e cea care acceptă sau nu să intre într-o relaţie şi tot ea spune da sau nu când se face o propunere în căsătorie sau o determină. Are şi femeia un cuvânt de spus. Într-un cuplu, deciziile se iau în doi, nimeni nu stă cu forţa într-un loc. Eu văd căsătoria ca pe un angajament pe viaţă, asta înseamnă o decizie ce trebuie cântărită foarte bine, în timp. Unii se joacă cu vorbele, doar de dragul audienţei, alţii o fac doar de dragul jocului, eu aleg însă să mă joc în casa mea, cu uşile închise, de dragul meu şi al oamenilor importanţi pentru mine.

 • Ai fost surprinsă alături de mama lui Salman. Eşti mereu vânată în India, de paparazzi.

Familia Khan e o familie respectată şi foarte cunoscută în lumea filmului, inevitabil în vizorul presei. S-au obişnuit deja, însă asta nu înseamnă că părinţilor, la fel ca şi părinţilor mei, le e uşor să vadă cum copiii lor sunt discutaţi în toate felurile şi munca lor de ani de zile e uitată. Nu înţeleg această dorinţă de a afla ce fac persoanele publice în spaţiul lor intim, pentru că eu nu am astfel de curiozităţi. Cu ce îmi îmbogăţeşte viaţa ştiind ce fac Brad Pitt cu Angelina în casa lor?

 • Ce faci acolo, în timpul liber?

Iau lecţii de canto, hindi, fac echitaţie, meditaţie, sport, urc pe munte, petrec timp în natură, acord timp hobby-urilor mele, petrec timp cu prietenii de aici, învăţ lucruri noi în fiecare zi. 

 • Ai juca într-un film?

Nu am avut şi nici nu am un scop în a juca într-un film în India. Acel song „Ummbakkum” în filmul indian “O teri” a apărut din senin, iniţial ca o glumă şi am acceptat pentru că am considerat că e o experienţă ce merita încercată. Mi-a plăcut foarte mult. Sunt un om căruia îi place să experimenteze, să înveţe lucruri noi. 

 • Când revii în ţară?

Întotdeauna călătoresc cu bilete de avion deschise. Astfel, mă simt liberă să călătoresc când simt.

S-au cunoscut în 2011, în Irlanda

Prima întâlnire dintre Salman Khan (50 de ani) şi Iulia Vântur (35 de ani) a avut loc pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin. Actorul indian îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”, iar vedeta se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, compozitorul Marius Moga. Culmea este că tocmai el le-a şi făcut cunoştinţă, Marius ajutându-l cândva pe Salman să obţină drepturile de autor pentru folosirea unei piese din repertoriul Cleopatrei Stratan. Cei doi nu au recunoscut nici acum că sunt iubiţi, ci doar prieteni foarte buni.

Loading...

Citește și

 • Ziua Floriilor a prins-o pe Iulia Vântur departe de casă, însă în braţele iubitului indian. Prezentatoarea Pro tv a petrecut în India, chiar la ferma celebrului star bollywoodian. Îmbrăcată într-o rochie specifică portului lor, vedeta s-a pozat, mândră, în grădină.

 • Femeia din umbra actorului indian Salman Khan a ieșit, în sfârșit, la lumină! Iulia Vântur, gazda reality showului „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, s-a afișat pentru prima oară, la braț cu vedeta de la Bollywood. Însă, moldovencei i-a luat multă vreme până să convingă familia Khan că între ea şi alţi bărbaţi nu există nimic altceva decât prietenie.

 • Iulia Vantur, Salman Khan

  Prima apariție în public în care ce doi și-au asumat relația a stârnit valuri de reacții. Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu, iar acum o știe toată lumea! Mai mult, frumoasa prezentatoare de la Pro TV a fost surprinsă de paparazzii indieni la însoțind-o pe mama actorului indian, semn că Iulia a fost acceptată de familia Khan. Până astăzi, nimeni nu a știut, însă, ce spun părinții blondei despre relația cu faimosul cuceritor indian.

 • Frumuşica Iulia Vântur (35 de ani) şi actrorul indian Salman Khan (50 de ani) nu s-au mai ferit de ochii lumii, iar weekendul trecut s-au afişat împreună la cel mai important eveniment monden din India: nunta celebrei actriţe Preity Zinta.