Iulia Vântur şi Salman ies la cină flancaţi de bodyguarzi

sal12-13-vedete-salman-vant.jpg

Salman Khan a scos-o pe Iulia la un restaurant select din Mumbai

Iulia Vântur (35 de ani) şi Salman Khan (50 de ani), actorul indian cu o avere de 230 de milioane de dolari, şi-au ascuns iubirea aproape 5 ani, ţinând pe jar două ţări despărţite de 5.000 km, India şi România.

Anul acesta însă au dat frâu liber gesturilor tandre, afişându-se împreună mai des ca niciodată. Au fost surprinşi pe aeroportul din Mumbay, apoi la nunta actriţei Preity Zinta, Iulia l-a vizitat pe Salman şi pe platourile de filmare din Dubai şi s-a tot pozat la ferma lui din India. Recent, cei doi iubiţi au apărut în altă ipostază, care a făcut deliciul presei indiene: au ieşit împreună la cină, flancaţi de bodyguarzi. Îmbrăcată într-o rochie decentă, de culoare bleu, Iulia a fost fotografiată alături de Salman la un restaurant din Bandra, un cartier de fiţe din vestul Mumbaiului, recunoscut pentru localurile selecte. Se pare că vedeta de la PRO TV s-a cam mutat de tot pe meleaguri străine.

Loading...

Citește și

  • Ziua Floriilor a prins-o pe Iulia Vântur departe de casă, însă în braţele iubitului indian. Prezentatoarea Pro tv a petrecut în India, chiar la ferma celebrului star bollywoodian. Îmbrăcată într-o rochie specifică portului lor, vedeta s-a pozat, mândră, în grădină.

  • iulia vantur

    Românca Iulia Vântur (35 de ani) și Salman Khan (50 de ani), actorul indian cu o avere de 230 de milioane de dolari, și-au ascuns iubirea aproape 5 ani, ținând pe jar două țări despărțite de 5.000 km, India și România. Abia de curând au dat frâu liber gesturilor tandre, iar clopotele de nuntă se aud parcă mai clar ca niciodată.

  • Femeia din umbra actorului indian Salman Khan a ieșit, în sfârșit, la lumină! Iulia Vântur, gazda reality showului „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, s-a afișat pentru prima oară, la braț cu vedeta de la Bollywood. Însă, moldovencei i-a luat multă vreme până să convingă familia Khan că între ea şi alţi bărbaţi nu există nimic altceva decât prietenie.

  • Iulia Vântur (35 de ani) şi Salman Khan (50 de ani) nu au recunoscut că formează un cuplu, dar sunt din ce în ce mai des unul în compania celuilalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1