Iulia Vântur se pregăteşte de marea ieşire cu Salman Khan?

iulia_vantur_salman_khan.jpg

iulia vantur salman khan
Iulia Vântur și Salman Khan
Citeste tot despre: 

Vedeta de la Pro TV este pe cai mari acasă la Salman Khan, însă nu o duce chiar pe roze în India, fiind urmărită mereu de fotografi atunci când iese în oraş şi de fanele înebunite de gelozie pe reţelele de socializare.

După nenumărate ieşiri în oraş, la restaurante, nunţi sau la evenimente mondene, toată India aşteaptă cu sufletul la gură premiera celui mai nou film al indianului Salman Khan (50 de ani). Acesta se numeşte „Sultan” şi va avea premiera în India pe 6 iulie iar în România pe 15 iulie. Iulia Vântur (30 de ani) a colaborat şi ea la acest film, înregistrând piesa „Baby Nu Bass Pasand Hai”, interpretată alături de Salman Khan şi Ishita. Astfel că este şi ea aşteptată la marea premieră.

iulia_vantur.jpg

iulia vantur
Iulia Vântur a îmbrăcat portul tradițional indian
foto: Arhiva Personală

 

Însă, surse din apropierea vedetei de televiziune au dezvăluit că Iulia n-ar mai vrea să fie mondenă şi să apară doar când are ceva de spus profesional. Să sperăm că se va răzgândi, având în vedere că noul sezon din “Ferma Vedetelor”, cel de-al treilea făcut de Pro TV, ar apărea abia anul viitor pe micile ecrane şi ar mai fi câteva luni până atunci. Aşa că Iuliei nu-i rămâne decât să se închidă în ferma din India a lui Salma Khan şi să aştepte să trece timpul. Cum zilele trecute cei doi au fost surprinşi la un restaurant cu mai multe gărzi de corp după ei, ne gândim că Iulia s-a săturat să mai aştepte şi a avut parte de o nouă ieşire în public, de data aceasta alături de actorul iubit de milioane de indience. Aşa că aşteptăm premiera filmului pe coloana sonoră a cărui ea a cântat o melodie în dialectal hindi iar el a jucat rolul principal.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1