Iulia Vântur a chefuit cu «soacra» la ziua iubitului Salman Khan

iulia8787678mare.jpg

Cele mai importante femei din viaţa actorului indian au organizat o petrecere de pomină în Mumbai

Ieri, Bollywood-ul a fost în sărbătoare, pentru că starul Salman Khan a împlinit 51 de ani. Fanii l-au felicitat necontenit, iar familia a marcat evenimentul cu un chef de pomină. Vioara întâi la petrecere a fost Iulia Vântur, care a avut grijă ca totul să fie la superlativ. Mai ales că alături de ea s-a aflat în permanenţă “soacra” Sushila Charak, mama lui Salman.

De când s-a mutat în India, prezentatoarea show-ului „Ferma Vedetelor” (PRO TV) este nelipsită din familia lui Salman Khan, cu care are o relaţie din ce în ce mai strânsă. După ce a petrecut Crăciunul cu rudele din India ale lui Salman, Iulia Vântur (36 de ani) a continuat petrecerea şi ieri, pe 27 decembrie, pentru că actorul a împlinit 51 de ani. Ziua lui de naştere a reunit din nou, la masă, surori, fraţi, cumnaţi, veri, nepoţi, părinţi şi prieteni, cu toţii considerând-o deja pe Vântur una de-a lor. N-a lipsit de la petrecerea organizată la reşedinţa din Mumbai nici actriţa Bina Kak, o apropiată a familiei Khan. Spectaculoasă a fost nu doar desfăşurarea de forţe de la ziua lui Salman, ci şi prăjitura festivă. Tortul a fost compus din mai multe litere uriaşe, care formau cuvintele “Being Human” (n.r. să fii om), aşa cum este denumită fundaţia caritabilă patronată de Salman Khan.

În timp ce tăia uriaşul tort din marţipan, sărbătoritul era urmărit îndeaproape atât de Iulia, cât şi de mama lui, Sushila Charak. Cele două se înţeleg foarte bine şi au mai fost surprinse împreună anul acesta, pe 11 mai, pe aeroportul din Mumbai, când se întorceau dintr-o călătorie. Atunci, Iulia o ţinea de mână pe mama lui Salman Khan, o doamnă foarte serioasă, care rar scapă vreun zâmbet. Conform jurnaliştilor indieni de la “Mumbay Times”, cele două veneau din Punjab, unde Salman filmase pentru pelicula „Sultan”. Într-un interviu pentru Click!, Iulia ne povestea despre relaţia ei cu rudele lui Salman.

“Familia Khan e o familie respectată şi foarte cunoscută în lumea filmului, inevitabil în vizorul presei. S-au obişnuit deja, însă asta nu înseamnă că părinţilor, la fel ca şi părinţilor mei, le e uşor să vadă cum copiii lor sunt discutaţi în toate felurile. Nu înţeleg această dorinţă de a afla ce fac persoanele publice în spaţiul lor intim, pentru că eu nu am astfel de curiozităţi. Acolo, în timpul liber, iau lecţii de canto, hindi, fac echitaţie, meditaţie, sport, urc pe munte, petrec timp în natură, învăţ lucruri noi în fiecare zi”, ne povestea Iulia. Între timp, românca s-a lansat şi în muzică. După ce a cântat o piesă cu Salman Khan pentru “Sultan”, vedeta a înregistrat şi melodia „Every Night And Day”, alături de Himesh Reshammiya (43 de ani), producător muzical, cântăreţ şi actor la Bollywood.

Mama lui Salman, Sushila Charak Khan, este căsătorită din 1964 cu Salim Khan şi au împreună trei fii, Salman Khan, Arbaaz Khan, Sohail Khan şi două fiice, Alvira Khan Agnihotri şi fiica adoptată, Arpita Khan. Fiica ei, Alvira, este căsătorită cu Atul Agnihotri, care este producător, regizor şi fost actor. 

A negociat cu PRO TV pentru două emisiuni

fermay67786.jpg

Și al doilea sezon din “Ferma vedetelor” a fost prezentat tot de Iulia Vântur

Astrele s-au aliniat convenabil pentru frumoasa Iulia Vântur, care a turat motoarele şi în viaţa privată, dar și în carieră. La mijlocul lunii noiembrie s-a întors în India, după două luni şi jumătate petrecute în ţara natală, România. Aici, Iulia a avut grijă să-şi asigure viitorul profesional la PRO TV, așa că în 2017 o vom vedea iar pe micul ecran.

dansez987987.jpg

Iulia este în cărţi și pentru noua emisiune de dans care se “coace” la PRO TV

Surse din Pache Protopopescu spun că Iulia ar fi negociat pentru două proiecte separate. Unul dintre acestea este reality-show-ul „Ferma vedetelor”, care va fi transmis în această vară, şi pentru care s-ar fi semnat pentru încă trei ani de acum înainte. Al doilea proiect este o emisiune de genul „Dansez pentru tine”, însă finalitatea acesteia este încă incertă, pentru că momentan se duc negocieri intense dacă va fi sau nu în grila PRO TV din 2017.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1