Iulia Albu: «Nu am vocaţie de mamă. Îmi cresc copilul bine»!

12-13-vedete-iulia-albu.jpg

iulia albu jurata bravo, ai stil nas
Iulia Albu va reveni la “Bravo, ai stil!” din 23 ianuarie
foto: arhiva personală

Iulia Albu (35 de ani) a început anul în forţă: s-a întors la Kanal D cu rubrica „Verdict”, de la „Wowbiz”, în fiecare joi seara, iar din 23 ianuarie o vom vedea la masa juraţilor, în noul sezon “Bravo, ai stil!”.

 „Această emisiune va fi o lecţie de stil neplătită pentru fanele emisiunii”, ne-a spus Iulia, pe care am întâlnit-o ieri pe platourile de filmare. Iulia ne-a povestit şi câteva detalii despre fiica ei, Mikaela, de 7 ani, pentru care are dispute cu fostul ei soţ, Mihai Albu. Acesta din urmă este nemulţumit de programul de vizitare stabilit iniţial la notar, aşa că a chemat-o pe Iulia la tribunal, pentru a-şi cere drepturile de tată.

12-13-vedete-2-col-mihai-albu-fiica.jpg

Mihai Albu, alături de Mikaela, la ziua fetiţei

„Nu consider că am vocaţie de mamă. Am o fetiţă şi consider că o cresc bine. Cu Mikaela petrec 5-6 ore în fiecare zi, facem lecţii împreună, învaţă limba italiană. Îmi doresc să ştie cel puţin cinci limbi străine, ca mine. Cu tatăl ei sunt într-un proces. Fostul meu soţ nu doreşte să petreacă mai mult timp cu ea, el vrea să petreacă un anumit timp şi doreşte să fie acelaşi, indiferent de programul copilului sau de situaţia în care acesta se află. Iar restul discuţiilor se vor face în tribunal, cu uşile închise, aşa cum am solicitat prin avocatul meu”, a încheiat Iulia. Primul termen al procesului a fot stabilit la finalul lunii ianuarie. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1