Iulia Albu îl desființează pe Vlădău, după ce a numit-o «paparudă»

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu a ripostat la declarațiile jignitoare ale lui Bogdan Vlădău, făcute la adresa ei
foto: Arhiva Personală

Scandalul pornit de Bogdan Vlădău contra Iuliei Albu se întoarce împotriva sa, după ce acesta a făcut declarații șocante pe o rețea socială. Vedeta a fost pusă la curent cu faptul că artistul a numit-o „paparudă retardă” și a ținut neapărat să-i răspundă pe aceeași cale.

Iulia i-a scris un mesaj foarte lung lui Bogdan, pe profilul personal de Facebook, unde l-a desființat complet pe artist. „Dragi tovarăși, un anume incert și insipid Bogdan Vlădău, prezentator de chiloți în cluburi reprofilat în cântăreț, care în urmă cu ceva timp a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, găsește potrivit să comenteze, într-un limbaj meltenesc, firește, un anume articol publicat de EVZ”, și-a început ea declarația.

Apoi, Iulia scoate în evidență greșelile gramaticale făcute de Bogdan în declarația lui: „Nu este grav că în România un absolvent de două facultăți și avocat definitiv este denumit «retard» de o persoană semianalfabetă care scrie «sa măritat» în loc de «s-a măritat», atașat regăsiți dovada scrisă, dar este GRAV și EXTREM DE RISCANT din punct de vedere LEGAL ca o publicație să preia un asemenea text FĂRĂ a evidenția ȘI acest fapt, precum și o scurtă istorie a celui ce face asemenea afirmații”.

 Ceea ce urmează este o adevărată „analiză pe text” făcută de Iulia, vedeta continuând să facă referire la presupusul trecut al cântărețului: „Revenind, zic să ne distrăm cu o savuroasă analiză pe text. 1. «Domnișoara aici de față a fost pseudo model» - PSEUD(O)- elem. „fals”, „(aparent) asemănător”, „înșelător, neadevărat”, „pretins”. (< fr. pseud/o/-, cf. gr. pseudos) Nu am pretins NICIODATĂ că aș fi fost model. Nici nu aș fi avut de ce să o fac, având o pregătire superioară solidă. Cu alte cuvinte, nu am defilat prin cluburi în chiloți ca domnișorul în cauză. Știu, nasol, asta este, unii reușesc și fără să stea «șa»”.

«Din punctul meu de vedere, rămâi un băiețaș de oraș»

Apoi, vedeta îl desființează pe artist, spunându-i că nu este nici pe departe un „bărbat fatal”: „2. «... și cu siguranță nu vede bine deloc» - Aici recunosc, nu văd foarte bine... Și cu siguranță nu văd CUM văd alții, dar mai ales, CUM SE văd alții pe ei înșiși. NU dragul meu, NU EȘTI un bărbat fatal. Mă ierți dacă, din punctul meu de vedere rămâi un oarecare băiețaș de oraș, îmbrăcat cocălărește și fără nicio prespectivă stilistică. Dar la ARGUMENTAREA punctului meu de vedere revenim imediat...”.

În cele din urmă, vedeta își apără fostul soț, în ciuda faptului că se află într-un scandal permanent cu acesta, continând să-l jignească pe Bogdan Vlădău: „3. «... altfel nu se mărita cu cine sa măritat» - Really? M-am măritat, știu că nu înțelegi ce încerc să spun, uite, în traducere pentru tine «MAM măritat» :))))) cu cine am dorit. Cu un bărbat care nu avea burtă pe care să o dea jos prin lipoaspirație (face referire la un articol despre o asemenea intervenție suferită de Bogdan Vlădău, n.r.) și care nu avea implant de păr la 30 de ani. «MAM» măritat cu un om inteligent, care nu defila în chiloți prin cluburi și care scria corect românește”.

Cât despre studiile pe care le posedă, Iulia nu a sărit cu vederea faptul că Bogdan a insinuat că ea nu ar fi pregătită profesional: „4. «... ce să mai vorbim de studii de modă înalte!» - Nu, nu, HAI să vorbim! Pentru că «înalt» evident nu înseamnă pentru Bogdan Vlălău ce înseamnă pentru noi, «retarzii» cu diplomă. Ce înseamnă pentru tine, Bogdan Vlălău, «înalt»? Te referi la înălțimea la care reglezi «șa»-ua? Pentru că știi, unii nu trebuie să stăm nici «șa», nici «pe șa» pentru a fi înalți. Hai să vorbim, Bogdan Vlălău, de studiile mele înalte, că doar știe toată lumea cât de mult îmi place asta. VREI?”.

Iar în final, Iulia îi dă lui Bogdan „lovitura de grație”, mândrindu-se cu faptul că ea apare la televizor, dar el nu: „5. «Doamne cine apare la televizor în țara asta» - Îți spun eu cine. NU TU”.

Loading...

Citește și

  • vladau

    Adesea se întâmplă ca din pricina job-ului (fashion editor n.r.), Iulia Albu să intre în conflict cu diverse personalităţi care nu sunt de acord cu părerile ei despre ţinutele cu care acestea le poartă la evenimentele mondene la care se afişează. Bogdan Vlădău se arată însă ofensat de modul în care Iulia se promovează şi de faptul că este prezentă la diferite emisiuni tv.

  • iulia albu fata mikaela

    Iulia Albu (34 de ani) este o mămică fericită și foarte mândră. Fashion-editorul se laudă cu Mikaela (5 ani) pe rețeaua ei de socializare, iar micuța este o adevărată prințesă. Ea poate concura cu copiii faimoși ai cuplurilor de la Hollywood, fiind foarte cochetă și pozând ca un adevărat model.

  • iulia albu jojo rochii copiate scandal

    Cătălina Grama, alias Jojo, a călcat pe bec în materie de ţinute vestimetare. Blonda a intrat în atenţia Iuliei Albu, care a desfiinţat-o fără menajamente. Temutul fashion-editor a acuzat-o pe actriţă că a copiat modele unor rochii pe care le-a îmbrăcat la evenimente mondene.

  • Iulia Albu, nonconformista vedetă de la Kanal D şi fashion editor a mărturisit, pentru Click!, că a făcut o pasiune pentru un bărbat. Fosta soţie a designerului de pantofi Mihai Albu, a mărturisit cine e bărbatul care i-a “furat” inima.