Iulia Albu îl atacă pe Smiley: «Are zile în care încearcă să mediteze și nu reușește»

iulia_albu_gaina_1_0.jpg

Iulia albu a criticat dur câteva vedete
Citeste tot despre: 

Iulia Albu nu s-a putut abține și și-a spus părerea cu privire la hainele pe care le poartă și a publicat totul pe blogul personal, unde i-a mai atacat și pe Dan Capatos și Anda Adam. Iulia Albu a amintit despre una dintre celebrele piese ale artistului când a comentat ținutele lui.

Smiley a cam supărat-o pe Iulia Albu cu ținutele pe care le poartă și pe care fashion editorul nu le găsește a fi potrivite pentru o persoană publică. 

"Smiley Omul  este un om ca noi toți. Are zile în care își spală singur parbrizul mașinii, zile în care încearcă să mediteze și nu reușește, și zile în care se spânzură pur și simplu de un candelabru. Mai rău este cu zilele în care decide să poarte aceste sacouri atroce pe care Dumnezeau știe cine i le-a recomandat. "Definitely" a no, no. Propun ca de fiecare dată când le poartă, 5% din cei 1 milion de followers să-l întrebe:  “De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat? Vii cu haina șifonată și cu părul deranjat?”, a scris fashion editor-ul pe blogul ei iuliaalbu.com

martea-neagra-cu-iulia-albu-joaca-cineva-oglinda-lustra-palos-02-e1535983459515.jpeg

Smiley nu a scăpat de vorbele de critică ale Iuliei Albu

Anda Adam a fost o altă persoană publică despre care Iulia Albu a avut câteva lucruri de spus, pe care a numit-o pițipoancă. 

Anda Adam se vrea stilată. Cam cu orice preț. Fie el mic sau mare. Sau mic. Varianta ceva mai accesibilă a celebrelor costume purtate de artiștii internaționali de renume, salopeta pe care o poartă Anda Adam are totuși plusul de a se combina fericit cu codițele împletite și cu acea nuanță de albastru. Aproape că nu o credeam în stare pe Anda Adam de o combinație atât de simplu – complicată. Eram ironică? Nu știu.. Știu însă că atunci când te pozezi cu o țigară în mână, fie o faci pentru a stârni un val de controverse care ar fi un lucru pozitiv pentru engagementul oricărui cont de Instagram, fie o faci pentru că pur și simplu nu-ți dai seama. Dacă totuși îți dai seama pe ultima sută de metri și pui în descrierea fotografiei: “țigara este doar pentru fotografie”, transmiți însă un mesaj simplu. Cam cât de simplu? Cam cât de evident ar putea fi faptul că folosești un simbol negativ doar pentru publicitate”, a scris Iulia Albu despre Anda Adam. 

martea-neagra-cu-iulia-albu-joaca-cineva-oglinda-lustra-palos-e1535983253204.jpeg

Anda Adam a fost criticată de Iulia Albu
Foto iulia albu blog
Loading...

Citește și