Iulia Albu a comentat ținutele purtate de fiica lui Becali la nuntă. Teodora a primit «Wow» sau «Bau»?

iulia-albu-teodora-becali-tinute.jpg

Iulia Albu a comentat aparițiile de la nuntă ale Teodorei Becali
Foto: Instagram

Se spune că degeaba îți poți cumpăra orice dorești dacă nu știi ce haine să-ți alegi pentru a te pune în evidență. Așa cum știm deja, banii nu pot cumpăra stilul sau bunul gust, existând multe exemple de persoane de acest gen, care au sume cu multe zerouri în conturi dar care sunt în continuare clasate printre cele mai prost îmbrăcate.

Acesta nu a fost însă cazul Teodorei Becali, fiica finanțatorului FCSB demonstrând că poți purta ținute de excepție atunci când îmbini stilul propriu cu sfaturile specialiștilor. Teodora a strălucit în marea zi a nunții sale, optând pentru două rochii de mireasă: una pentru ceremonia religioasă din biserică, extrem de „cuminte”, iar alta pentru petrecerea de după, care i-a scos silueta în evidență și a adăugat un plus de senzualitate. 

Iulia Albu a comentat cele două rochii de mireasă purtate de Teodora Becali 

Fiica lui Becali a reușit să atragă de partea sa multe cuvinte de laudă cu privire la alegerile vestimentarea zin marea zi în care s-a căsătorit cu partenerul ei, Theodor Mihai Mincu, printre cei care au apreciat ținutele numărându-se și fashion editorul Iulia Albu, care este cunoscută pentru ochiul său critic în domeniul modei. 

teodora-becali-rochie2.jpg

Teodora Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecerea de nuntă
Foto: Instagram

Iulia Albu a fost plăcut impresionată de alegerea făcută de fiica lui Gigi Becali. „Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust și de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei.

Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului. Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. (…).

gigi-becali-teodora-nunta.jpg

gigi becali alaturi de teodora si de ginerele lui la iesirea din biserica
Gigi Becali le-a dat un milion de euro mirilor la nuntă
foto: Click!

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a declarat Iulia Albu pentru revista Viva

Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, a avut parte de o nuntă cu mare fast la Palatul Snagov, pentru care se vehiculează că tatăl ei ar fi cheltuit în jur de 500.000 de euro. Mai mult decât atât, pe lângă plata evenimentului, Becali a decis să le dea mirilor un cadou pe măsura ocaziei. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca tinerii să înceapă cu bine căsnicia. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1