Gigi Becali, 1 milion de euro cadou de nuntă pentru fiica sa. Câți bani au dat invitații

gigi-becali-teodora-nunta.jpg

gigi becali alaturi de teodora si de ginerele lui la iesirea din biserica
Gigi Becali le-a dat un milion de euro mirilor la nuntă
foto: Click!

Gigi Becali a fost socru mic pentru prima dată, așa că nu s-a uitat deloc la bani. Darul său de nuntă a fost unul grandios: a suportat toate cheltuielile și le-a dat cadou de nuntă mirilor un milion de euro. Invitații au lăsat și ei în plicuri în jur de 700.000 de euro. Pe lângă darul de nuntă, latifundiarul a vrut să le construiască Teodorei și ginerelui său o casă lângă el, însă a fost refuzat. Motivul este unul extrem de amuzant!

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost, cu siguranță, evenimentul anului 2019. De petrecerea care a avut loc în weekend a auzit toată țara, pentru  că a fost una cu fast, la care s-au adunat peste 700 de persoane, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. Machedoni, prieteni de-ai patronului FCSB, dar și familia, rudele și apropiații mirelui Mihai Mincu. Dacă s-ar descrie într-un cuvânt  întreg evenimentul, acesta ar fi opulență, pentru că de la aranjamentele florale, până la meniu, haine și artiștii care i-au cântat Teodorei Becali la nuntă, totul a fost foarte scump, iar nota de plată a fost achitată de socrul mic, evident.

Latifundiarul din Pipera nu s-a uitat la bani nici atunci când a dat darul de nuntă. Teodora (23 de ani) și Mihai Mincu (27 de ani) au primit cadou fabuloasa sumă de un milion de euro. În semn de respect, se zvonește prin târg că Teodora ar fi decis să păstreze numele Becali și după căsătorie.

Teodora Becali: ”Ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!”

Când maestrul de ceremonii Cătălin Măruță i-a supus pe miri și pe părinții acestora la un test al sincerității, în care și-au mărturisit cu toții dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt, Gigi a făcut o mărturisire care i-a amuzat teribil pe cei prezenți. ”E un moment foarte important pentru mine. Eu am talent așa la vorbire, dar acum trebuie să spun ceva ce e în inima mea. Fără nicun fel de exagerare am să-l consider și am să-l iubesc exact ca pe un băiat al meu pe ginerele meu. E un băiat de aur, mă bcur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur, și de azi va fi băiatul meu. Am trei prințese și mai am acum încă un prinț. Acum Teodora e liberă. Am spus cât ești la mine, faceți ca mine, dup-aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri. Acum ea nu vrea să facă nici casă în curte. Eu am vrut să le fac casă în curte, dar a zis «ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!»”.

Mirii au strâns 1,7 milioane de euro la nuntă

Momentul a fost delicios, iar invitații care au făcut roată ca să-l asculte pe Gigi au râs cu poftă. Petrecerea s-a terminat  dimineața, iar plicurile au fost strânse de miri într-o cutie imensă. Se aude că darul ar fi ajuns la 1,7 milioane de euro, o sumă imensă, pe care cei doi miri vor s-o pună la adăpost. Nu de alta, dar au cam tot ce le trebuie și nu sunt nevoiți să cumpere nimic deocamdată. Până și luna de miere a fost un cadou pentru prospeții căsătoriți.

Citește și:

Fiica lui Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecere! A strălucit într-o ținută sexy și a avut un tort spectaculos!

Gigi Becali, un socru mic generos! Câți bani le-a dat celor 50 de ospătari de la nunta fiicei sale

Gigi Becali, cu mătăniile pe mână la nunta fiicei

Loading...

Citește și