VIDEO Gigi Becali și soția, la 4 ace pentru nunta fiicei! Teodora s-a măritat cu Teodor Mincu

cununie-fiica-gigi-becali_5.jpg

Gigi Becali, elegant în ziua în care a devenit socru mic
Foto: Mihai Ionescu

Zi mare în familia lui Gigi Becali joi, 10 octombrie, atunci când fiica cea mare a patronului FCSB a pășit în fața Stării Civile alături de alesul inimii ei, Teodor, un aromân dintr-o familie înstărită. Becali și soția lui, Luminița, au fost emoționați, dar și bucuroși pentru fiica lor cea mare, Teodora, care le-a avut alături și pe una dintre surorile ei, dar și pe bunica paternă, care au reușit, cu siguranță, să îi mai domolească din emoții în această zi importantă, în care a devenit soție cu acte în regulă.

Pentru Gigi Becali a venit și momentul cel mare în care a ajuns socru mic! Finanțatorul FCSB și soția lui au trăit o zi plină de emoții și bucurie joi, 10 octombrie, când au condus-o pe fiica lor cea mare, Teodora, în fața Stării Civile. La eveniment au participat familia și apropiații miresei, printre care și mama lui Gigi Becali și, bineînțeles, și sora celei care i-a jurat astăzi partenerului ei iubire veșnică în fața legii. 

img_4754.jpg

Familia Becali, în ținute elegante pentru cununia Teodorei
Foto: Mihai Ionescu

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a cununat civil

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe aceștia îndreptându-se spre locația unde a avut loc ceremonia, îmbrăcați la patru ace și cu multe emoții pe chip, constructive însă, având în vedere evenimentul pentru care toți s-au adunat.

gabi-firea-nunta-teodora-becali.jpg

La eveniment a fost prezentă și Gabriela Firea, alături de Florentin Pandele
Foto: Mihai Ionescu

Acest pas fiind făcut, cei doi miri au în vedere și organizarea cununiei religioase în viitorul apropiat, despre care se vehiculează că ar urma să strângă în jur de 700 de invitaţi.

cununie-fiica-gigi-becali_4.jpg

Gigi Becali și soția, îmbrăcați ca de gală la cununia civilă a fiicei lor cea mare
Foto: Mihai Ionescu

Mirele se numeşte Teodor Mincu, este şi el machidon şi provine dintr-o familie înstărită. După cununia civilă, familia și apropiații mirilor au plecat să sărbătorească evenimentul la un hotel de lux în Capitală, unde a avut loc o petrecere restrânsă. 

cununie-fiica-gigi-becali_1.jpg

Sora miresei a fost și ea extrem de elegantă
Foto: Mihai Ionescu

Gigi Becali și soția, eleganți în marea zi 

Chiar dacă joi fiica lui Becali s-a prezentat doar la Starea Civilă pentru legalizarea relației sale, patronul FCSB, soția acestuia și cealaltă fiică a lor, Alexandra, s-au îmbrăcat ca de gală, semn că atunci când va avea loc nunta religioasă vor fi și mai eleganți! Becali a purtat un costum negru, cu papion și vestă grena, în timp ce „fetele lui” au optat pentru rochii lungi, de seară.

giovani-becali.jpg

Nelipsit de la eveniment a fost și Giovani Becali, vărul lui Gigi
Foto: Mihai Ionescu

Luminița Becali a optat pentru o rochie elegantă maronie, până în pământ, cu elemente sclipitoare în partea superioară și tot pe „rețeta sclipirii” a mers și fiica ei și a patronului FCSB, care a ales să poarte tocuri înalte și o rochie cu detalii strălucitoare. 

img_4761.jpg

Gigi Becali, alături de soția lui, Luminița
Foto: Mihai Ionescu

Teodora Becali a purtat o rochie lungă, mulată, cu decolteu acoperit. Pe de altă parte, mirele a ales un costum vișiniu, în stilul celor purtate de cel care i-a devenit tată-socru începând de astăzi.

ginere-becali.jpg

Ginerele lui Becali s-a asortat cu tatăl socru
Foto: Cancan

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1