Fiica lui Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecere! A strălucit într-o ținută sexy și a avut un tort spectaculos!

teodora-becali-rochie2.jpg

Teodora Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecerea de nuntă
Foto: Instagram

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, a avut parte sâmbătă, 12 octombrie, de una dintre cele mai fericite zile din viața sa. Tânăra s-a căsătorit religios cu partenerul ei de viață, Theodor Mihai Mincu, iar petrecerea de după ceremonia din biserică a ținut până în zori și i-a avut invitați pe mulți artiști autohtoni dar și multe nume cunoscute din showbizul românesc.

Cum a arătat cea de-a doua rochie de nuntă a Teodorei Becali 

Pentru ca evenimentul să iasă impecabil, socrul mic a scos din buzunar o sumă incredibilă, vehiculându-se că acesta a plătit jumătate de milion de euro pentru nunta fiicei. Iar acest lucru s-a reflectat în ținutele familiei, dar și în atmosfera petrecerii. Mireasa a purtat două rochii în fericita zi, alegând pentru ceremonia religioasă o ținută tip prințesă, însă la petrecerea de nuntă organizată la Palatul Snagov, aceasta s-a schimbat într-o rochie elegantă, tip sirenă, care i-a scos în evidență silueta și i-a dat un aer sexy în același timp. 

teodora-rochie3.jpg

Cea de-a doua rochie a Teodorei a fost una tip sirenă
Foto: Instagram

Și soacra mică, Luminița Becali și-a schimbat ținuta, optând pentru o rochie de culoare roșie, în timp ce Alexandra, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a ales o rochie aurie. Petrecerea de nuntă a fost prezentată de Cătălin Măruță, în timp ce soția sa, celebra cântăreață Andra, a întreținut atmosfera pentru nuntașii prezenți la eveniment. 

teodora-becali-nunta.jpg

Gigi Becali și soția, fericiți și emoționați la eveniment
Foto: Instagram

„Am prezentat multe evenimente la viața mea si vă spun cu mâna pe inima că puțini știu să se distreze ca machedonii! Nunțile la ei sunt evenimente pline de bucurie, energie, ringul de dans e plin! M-am simțit excelent!”, a fost mesajul transmis de Cătălin Măruță după nuntă. 

nunta-teodora-tort.jpg

Mirii au avut un tort pe mai multe etaje
Foto: Instagram

Ce cadou spectaculos de nuntă a primit Teodora din partea tatălui ei

Gigi Becali a fost extrem de emoționat în marea zi a fiicei lui, având lacrimi în ochi în timpul discursului său. „Gata! Acum e liberă..I-am spus: «Cât ești la mine fac ce zic eu! După aia faceți ca bărbații voștri!» Păi acum nici nu vrea să îi fac casă în curtea mea. Am 30.000 de metri și vreau să le fac casă în curte. Nu vrea! «Ce, să ne comande tata și acum?»”, a spus patronul FCSB. 

Totuși, potrivit libertatea, Gigi Becali a avut grijă ca mirilor să nu le lipsească nimic în viitor, darul de nuntă pentru fiica sa fiind unul pe măsura evenimentului. Surse apropiate familiei au dezvăluit că acesta i-ar fi dăruit Teodorei un milion de euro, sumă care a fost transferată într-un cont comun al proaspeților însurăței. 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1