Iulia Albu, analizată de stiliști. Toate femeile se vor bucura să audă verdictul

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu analizează în fiecare săptămână ținutele vedetelor de la noi
Foto: Facebook

Iulia Albu este cunoscută pentru stilul direct în care analizează ținutele vedetelor de la noi. Nu se teme să critice nume cu greutate din showbiz-ul autohton, atunci când acestea dau cu bâta-n balta stilului. S-a întors însă roata, iar jurata de la ”Bravo, ai stil” a ajuns și ea sub lupa stiliștilor.

Stiliștii de la Verdict.ro au analizat una din ținutele Iuliei Albu și au ajuns la o concluzie care nu poate decât să le bucure pe femeile care se tem că nu au destule resurse financiare sau prea multe cunoștințe în materie de stil ca să facă impresie prin vestimentația lor.

”Mereu mi-au plăcut elementele reprezentative portului tradiţional japonez, cu atât mai mult atunci când sunt integrate într-o ţinută cu nuanţe casual. Tinuta Iuliei mi se pare echilibrată, coerentă şi în afară de accesoriul trademark personal, o variantă uşor de abordat de către oricine”, a comentat Cătălin Vălean pentru Verdict.ro

Loading...
 
 

Citește și

  • iulia albu machiaj aparitie

    Iulia Albu, unul dintre juraţii emisiunii “Bravo, ai stil!”, a trecut la alt nivel. După ce a creat bijuterii, acum s-a apucat de confecţionat rochii, pe care le-a scos la vânzare, iar preţurile nu sunt deloc mici.

  • carmen bruma fusta mini iulia albu tinuta scolareasca

    În fiecare săptămână, vedetele intră sub lupa Iuliei Albu din punct de vedere vestimentar, iar dacă multe dintre ele merg cu valul având note de trecere, două sunt mereu declarate învingătoare sau dimpotivă, învinse. Joi seara, la capitoul "prost îmbrăcate" Carmen Brumă a reuşit să se "detaşeze" din pluton, ba chiar să obţină trofeul Bau. Ţinuta cu fustă mini, bocanci şi dresuri adoptată de fosta prezentatoare nu a fost deloc pe gustul Iuliei Albu.