Iubitul Loredanei Pastramă, fugărit prin studio: "Bag cuţitul în tine"

cristian_grigore_loredana_pastrama.jpg

cristian grigore loredana pastrama
Loredana Pastramă îl vrea pe Cristian Grigore doar pentru ea
Foto: arhivă personală

Ea visa să se împace, în timp ce el îşi petrecea nopţile cu altă femeie. Loredana Pastramă, cumnata lui Pepe, a trăit un adevărat şoc atunci când a descoperit că bărbatul pe care îl iubeşte a mers în patul Biancăi Stoica, fiica de ambasador devenită prostituată.

După ce zile la rând Loredana Pastramă a spus despre iubitul ei că a determinat-o într-un mod "frumos" să se prostitueze, marţi putea fi marea împăcare. În Cumnata lui Pepe i-a cerut lui Cristian Grigore, de profesie lăutar, să fie din nou împreună. S-a întâmplat la emisiunea nocturnă de la Kanal D. N-au mai contat acuzaţiile grave, plângerea la poliţie, scandalurile din trecut. Nici faptul că el e căsătorit şi poate avea alte gânduri cu familia lui.

Lovitură de teatru! Cristian Grigore a refuzat-o hotărât. Avea şi motive. Marţi noapte, după ce a plecat de la Kanal D, s-a dus la o femeie pe care o cunoscuse de puţin timp. E vorba de Bianca Stoica, fiica fostului ambasador al României în Mexic, Gheorghe Stoica, despre care Click! a scris pe larg în trecut.

Nu a fost vorba doar de sex. Au mers împreună la cumpărături, apoi la ea acasă, unde cel mai probabil şi-au făcut de cap.

Pus în faţa imaginilor surprinse de paparazzi, lăutarul a recunoscut la Kanal D: avea nevoie să se "răcorească".

Loredana Pastramă a promis că-l omoară

Nu a fost nici pe departe ceea ce spera Loredana, după ce ea şi-a călcat pe inimă şi i-a propus împăcarea. A avut un şoc atunci când i-a văzut pe Bianca Stoica şi pe Cristi ţinându-se în braţe şi sărutându-se la ieşirea din apartamentul acesteia.

loredana_pastrama.jpg

loredana pastrama
Loredana Pastramă nu poate accepta că relaţia cu Cristi s-a încheiat. Cel puţin până când nu decide ea.
Foto: arhivă personală

Cumnata lui Pepe a reacţionat extrem de violent în platoul emisiunii lui Mădălin Ionescu, unde a venit şi Cristian Grigore pentru a vorbi despre subiect.

„Nu a fost răzbunare, a fost doar ca să mă simt bine”, a explicat bărbatul, la emisiunea Wowbiz de la Kanal D de miercuri. „O cunosc de două săptămâni. Nu am mers din prima în pat, am mers cu ea la cafea”, a povestit Cristian Grigore.

„Eu am făcut bani în Spania ca să se întâlnească el cu femei la cafele. Proasta face bani!”, a răbufnit Loredana.

Dialogul a fost întrerupt de accesele de furie ale femeii înşelate, care l-a plesnit peste faţă, l-a stropit cu apă şi a aruncat cu microfonul după el.

Prevăzător, Cristian Grigore s-a ferit la timp şi a evitat la limită majoritatea loviturilor.

"Îl omor. Bag cuţitul în el. Dacă nu poate fi cu mine, să nu fie cu nicio altă femeie", a ţipat cumnata lui Pepe. Ea a a afirmat că a făcut sex pe bani cu diverşi bărbaţi în Spania doar pentru a-l mulţumi pe bărbatul pe care îl iubeşte.

cristian_grigore_facebook.jpg

cristian grigore
Cristian Grigore: "Loredana e în stare de orice"
Foto: arhivă personală

"Bianca e o femeie frumoasă"

Într-un moment de acalmie, Loredana Pastramă a remarcat calităţile fizice ale Biancăi Stoica.

"E o femeie frumoasă. Poate să facă şi 20.000 de euro pe săptămână", a comentat aceasta, o o urmă de invidie în glas. "Ea face asta pentru copilul ei. Dar eu, care am recunoscut, pentru ce am făcut? Ca să-i plătesc ăstuia facturile!", a ridicat ea vocea.

A urmat pauza publicitară şi... infernul! La revenirea în direct, platoul de la Kanal D arăta ca după război: Loredana îl fugărise pe Cristi, aruncase cu pantofii după el şi îi sfâşiase cămaşa.

Cine e Bianca Stoica?

Cristian Grigore şi Bianca Stoica (36 de ani) s-au întâlnit marţi noapte, la câteva ore după ce Loredana Pastramă îi ceruse să se împace. După toate aparenţele, au avut parte de momente fierbinţi. "Nu ştiu dacă e o relaţie. Acum ne cunoaştem mai în detaliu", a spus lăutarul.

Click! a prezentat povestea Biancăi într-o serie de articole, în urmă cu un an. Fiică adoptivă a lui Gheorghe Stoica, fost diplomat român, ea a ales să se prostitueze după ce a rămas singură cu un copil.

Cazul ei a devenit celebru, iar televiziunile s-au înghesuit să o invite în emisiunile mondene.

"Nu am un tarif mare. Am luat şi 150 de lei, 200 de lei, chiar şi 400 de lei. Câştig aproximativ 500 de lei pe zi. Nu am tarif foarte mare, pentru că nu am clienţi bogaţi. Eu nu merg în cluburi să fac agăţ moşulici, ca Iri", a recunoscut femeia.

Se pare că acum, la aproape un an de la publicarea poveştii în Click!, Bianca Stoica revine în atenţia publicului.

bianca-stoica-prostituata.jpg

bianca stoica prostituata
Bianca Stoica a postat pe site-urile de escorte imagini provocatoare cu ea
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și