Iubita lui Syda nu mai arată aşa! Ce mult s-a transformat

maria.jpg

maria grigoriu model iubita bogdan ionescu
Maria Grigoriu a început să se afişeze cu Syda la 10 luni de la divorţul lui Elena Băsescu
Foto: arhivă personală

Maria Grigoriu, femeia cu care fostul soţ al Elenei Băsescu se iubeşte după divorţ, nu mai arată ca la început relaţiei cu ex-ginerele lui Traian Băsescu. Modelul a trecut pe la coafor de unde a ieşit cu o nouă tunsoare, care pare să fie pe gustul partenerului ei. Bogdan Ionescu şi-a pozat mândru iubita după ce ea a făcut această schimbare de look.

Maria Grigoriu (28 de ani) se pare că face toate eforturile ca Bogdan Ionescu să nu se plictisească de ea. Modelul a recurs recent la o nouă tunsoare care chiar poate fi trecută la capitolul transformări majoare.

maria_si_syda.jpg

maria grigoriu iubita bogdan ionescu
Maria Grigoriu şi iubitul ei, Bogdan Ionescu
Foto: arhivă personală

Şatena a optat pentru breton, ceea ce o schimbă destul de mult. Transformarea Mariei nu i-a displăcut iubitului ei, care a vrut să imrtalizeze momentul la scurt timp după ce modelul a ieşit de la coafor. În imagine, Maria zâmbeşte ştrengăreşte, iar prietenii i-au apreciat curajul de a face această schimbare.  

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au divorţat de comun acord toamna trecută

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au anunțat că drumurile lor se despart, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii superbi. Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că cei doi îşi petrecuseră mai toată vara la mare, împreună cu cei mici, unde au pozat în familia perfectă. Divorţul s-a produs fără surle şi trâmbiţe, la notar, iar Elena a rămas să aibă grijă de Traian (doi ani și nouă luni ) și Sofia Anais (4 ani).

Loading...

Citește și

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • Patronii localurilor din Mamaia nu duc lipsă de muşterii, însă trebuie să ia cumva faţa concurenţei. Astfel că petrecerile tematice sunt cele mai căutate de turişti. Foarte apreciat a fost party-ul de sâmbătă seară, 12 august, dintr-un club celebru din staţiune, unde toţi invitaţii s-au îmbrăcat exclusiv în alb.

  • syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie

    A început vremea vacanţelor, iar iubita lui Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu, s-a înscris deja în cursa pentru un sejur relaxat la Marea Egee. Maria Grigoriu, noua parteneră a lui Syda, face furori în costum de baie, în Satorini, insula pe care a poposit de câteva zile alături de o prietenă.

  • syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie

    La aproape 10 luni de la anunţul divorţului, Bogdan Ionescu, alias Syda, pare că nici nu mai ştie cine este Elena Băsescu. Fostul soţ al brunetei nu a stat prea mult să plângă după mariajul de patru ani eşuat cu mezina fostului şef de stat şi şi-a refăcut în timp record viaţa sentimentală. Cea după care i s-au aprins călcâiele este Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene, cu care se distrează acum în Capri.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1