Iubita lui Moga, primul interviu despre relația cu ''micul Mozart'' - FOTO EXCLUSIV

Au stat toată noaptea într-un separeu

Au stat toată noaptea într-un separeu

Nu se mai feresc! Marius Moga şi noua lui iubită, Bianca Lăpuşte, au ajuns într-o nouă etapă a relaţiei lor. Cei doi ies din ce în ce mai des la mondenităţi, aşa cum au făcut şi miercuri seară, la ziua unui fost elev de la „Vocea României”, Liviu Teodorescu. Cu această ocazie, Bianca a vorbit în exclusivitate cu Click! despre relaţia cu celebrul compozitor supranumit „Micul Mozart”.

Îndrăgostiţi-lulea! Aşa se prezintă în lume Marius Moga (32 de ani) şi noua sa iubită, Bianca Lăpuşte (20 de ani), reporter PRO TV. De când este cu frumoasa blondă, „Micul Mozart” a acceptat din nou să aibă o iubită oficială.

După despărţirea definitivă de Iulia Vântur, compozitorul a mai fost zărit în compania altor femei, dar niciodată nu a dorit să recunoască public vreo altă relaţie. Iată că acum pare fericit lângă Bianca.

Cei doi s-au prezentat miercuri seară la petrecerea dată de Liviu Teodorescu, fost concurent la „Vocea României”, într-un club din Centrul Vechi al Capitalei.

Au preferat un separeu, ca să se poată giugiuli în voie, fără să fie deranjaţi, însă Click! a stat de vorbă în exclusivitate cu Bianca despre relaţia pe care o are cu celebrul compozitor.

„Formăm un cuplu din ianuarie, avem deja şase luni împreună şi ne iubim. Nu trebuie să sărbătorim pentru că suntem mereu împreună şi pot spune că suntem nedespărţiţi. Marius investeşte mult timp şi sentimente în DeMoga Studio, dar îşi face timp destul şi pentru noi doi”, a povestit frumoasa clujeancă de 20 de ani, pentru Click!
Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au stat nedezlipiţi toată seara, cu toate că Marius era solicitat la discuţii de toţi invitaţii veniţi la petrecerea lui Liviu Teodorescu. După miezul nopţii, când s-a spart petrecerea, cei doi au plecat în parcul Unirii, au mâncat o şaorma, dar nu s-au dus acasă, ci au preferat să mai chefuiască niţel şi în alt club din apropiere, până spre dimineaţă.

Vântur şi Moga s-au iubit 6 ani

În 2007, Marius Moga s-a cuplat cu Iulia Vântur (33 de ani), pe care a cunoscut-o în studiourile MediaPro din Buftea, la filmările show-ului „Dansez pentru tine”. În timpul relației care a durat șase ani, cei doi s-au despărţit de mai multe ori. Iar după despărţirea finală, Iulia Vântur s-a „aruncat” în braţele lui Salman Khan (48 de ani), celebrul actor de la Bollywood.     

Liviu Teodorescu, 10.000 € cadou

Liviu Teodorescu a făcut chef în Centrul Vechi

Liviu Teodorescu (primul din dreapta) a făcut chef în Centrul Vechi

Dacă Moga şi iubita lui au fost în centrul atenţiei, nici sărbătoritul nu a trecut neobservat la cheful de miercuri seara. Fostul concurent de la “Vocea României” şi solist din trupa LaLa Band şi-a aniversat ziua de naştere în avans. Liviu Teodorescu va împlini 22 de ani mâine. Părinţii acestuia ne-au povestit că îi vor face fiului lor cadou o maşină în valoare de 10.000 €. La petrecere au fost foarte mulţi colegi de breaslă, printre care Adda, What’s Up, Sorana, membrii trupei Life On Mars, Ana  Baniciu şi trupa SuperChill.

Click! Spune

Bianca Lăpuşte s-a născut la 11 noiembrie 1993, în Cluj Napoca. E studentă la Facultatea de Comunicare şi PR, dar a ajuns corespondentă la PRO TV Iaşi.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1