Iubita lui Gheorghe Turda a fost balerină în tinereţe

12-13-vedete-foto-1-4-col.jpg

Solistul şi actuala lui parteneră s-au cunoscut în 1973, iar viaţa i-a adus din nou împreună acum, când au rămas amândoi văduvi
Foto: Turism Club

Fără dubii, Gheorghe Turda a avut parte de cele mai frumoase femei în viaţa lui. Interpretul de muzică populară ţine standardele sus şi şi-a găsit o doamnă la fel de elegantă şi de distinsă precum fosta iubită, Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, de care s-a despărţit anul trecut.

Gheorghe Turda (69 de ani) şi-a refăcut viaţa amoroasă la mai bine de un an de la ultima poveste de dragoste. Artistul, care anul trecut s-a despărţit de Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş (Antena 1), după cinci ani de iubire, iubeşte acum o altă femeie. Aceasta se numeşte Maria, este o fostă balerină, iar din pozele pe care vi le prezentăm azi se vede clar că artistul are gusturi în materie de femei. Gheorghe Turda şi Maria au fost într-o vacanţă, în Malta, în luna mai, însă fotografiile cu ei au apărut abia acum, publicate în revista “Turism club”.

Cei doi au o relaţie frumoasă, discretă, iar Maria a fost un sprijin real pentru solist, care la începutul lunii şi-a pierdut fratele. Contactat de Click!, Gheorghe Turda a ezitat iniţial să ne ofere mai multe detalii, considerând că e nepotrivit să vorbească despre dragoste cât timp e în doliu. ”Acum mă aflu la Zilele Bistriţei. Sunt în doliu după fratele meu, pe care îl plâng şi acum”, ne-a spus el, însă a acceptat, în cele din urmă, să ne povestească şi despre doamna lui.

Se cunosc de aproape 45 de ani

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Gheorghe Turda şi iubita lui, Maria, au petrecut o vacanţă în Malta

“Pe Maria o ştiu din 1973, de la Rapsodia Română, din primele luni de activitate acolo. Ea era balerină, ca şi soţia mea (n.r. Elisabeta Turda a murit acum 8 ani, de leucemie. A fost prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia). I-am făcut curte de atunci, dar ea a avut un alt drum, o carieră în teatru, datorită bărbatului cu care s-a măritat. Soţul domniei sale a fost directorul Spitalului Panduri. Din păcate, el a murit în urmă cu 3-4 ani. Eu am rămas văduv acum 8 ani. Acum viaţa ne-a adus împreună. Am ţinut legătura în tot acest timp. Ea a prezentat turneul meu din Japonia, din tinereţe, în care mă aflam alături de soţia mea. Mai târziu am luat-o ca profesoară de balet la Ansamblul M.A.I., în perioada în care am activat, dar am avut doar o relaţie colegială”, ne-a povestit Gheorghe Turda, în exclusivitate.

Acum un an punea punct relației cu Lucia Lazăr

12-13-vedete-foto-3-2-col.jpg

Gheorghe Turda și Lucia Lazăr s-au iubit vreme de 5 ani

Despărțirea lui Gheorghe Turda de Lucia Lazăr (55 de ani), mama Alinei Pușcaș, după cinci ani de iubire, a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi credeau un cuplu exemplar. Nu însă și pentru apropiați, care știau că relația lor începuse să scârțâie. Anunțul separării a fost făcut fix acum un an. “Vine o vreme când trebuie să pui punct și să o iei de la capăt... Nu poți știi sigur ce va fi mâine, dar cu siguranță, mai bine decât azi”, a scris Lucia pe Facebook, apoi solistul ne-a oferit și alte explicații.

“Din 24 de ore, 12 ore mă ţăcănea la cap. E o femeie extrem de posesivă, îmi cerea socoteală pentru absolut orice. Nu mai suportam, mă îmbolnăvea. Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, i-am spus să-mi predea cheia casei şi să-şi facă bagajul. Am fost foarte liniştit, chiar eu am dus-o cu maşina în ziua respectivă la casa ei”.

 

loading...
Loading...