Iubita de 18 ani a lui Cristian Boureanu, dezvăluiri despre relaţia lor

cristian_boureanu_laura.jpg

cristian boureanu laura iubita
Cristian Boureanu şi Laura trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 4 luni
Foto: Arhiva personală

Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a vorbit despre relaţia ei cu politicianul şi a dezvăluit că el e cel care a abordat-o pe Facebook.

Laura, în vârstă de 18 ani, a explicat că diferenţa de vârstă dintre ea şi Cristian (43 de ani) nu e o piedică în calea relaţiei lor. Aflată în platoul Kanal D, ea a dezvăluit că se ştiau din vedere pănă să înceapă idila şi că politicianul a fost cel care a abordat-o pe Facebook. 

"Mi-a plăcut mult de el că om. Pare un om foarte liniștit, mi s-a părut foarte ok. Mi-am dat seamă că ne potrivim. Ne știam din vedere, aveam și prieteni comuni. Lumea e mică! Ne-am scris pe Facebook. El a făcut primul pas. M-a întrebat dacă schiez", a spus Laura

Ea a mai povestit că se simte foarte bine în preajma iubitului, dar şi a fiicei acestuia, Ioana (14 ani). Fiind vorba de o diferenţă mică de vârstă, cele două s-au apropiat rapid şi au devenit confidente. 

"Avem multe în comun. Cu excepția filmelor. Lui îi plac cele de acțiune, mie, de dragoste. De când sunt cu el, m-am îngrășat. Mănâncă foarte mult. Suntem foarte fericiți împreună! Mă înțeleg bine cu fiica lui, ne dăm sfaturi, ieșim împreună. Nu se simte diferența de vârstă între noi", a ținut să lămurească Laura.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1