Israela vinde pensiunea ca să se mute în Spania!

6-7-vedete-israela-si-liviu-9.jpg

israela vodovaz liviu arteni
Israela și Liviu au o pensiune la Vişeu, unde se pare că fiica ei ar fi fost agresată
foto: arhiva personală

Rămasă singură după ce Liviu Arteni (46 de ani) a plecat din ţară, Israela Vodovoz ( se luptă cu problemele de sănătate care nu îi dau pace. Femeia de afaceri a anunţat recent că a scos la vânzare pensiunea de la Vişeu şi a explicat că renunţă la proprietate pentru că nu se va mai putea ocupa de ea în viitorul apropiat. Vedeta se va muta din România, într-o ţară cu un climat mai blând pentru boala ei.

Israela Vodovoz (67 de ani) are de tras din greu din cauza tratamentelor cu care îşi ţine sub control crizele de astm, dar vedeta este în pragul unei decizii radicale. Ea se pregăteşte să se mute definitiv din România, într-o zonă unde clima nu îi va mai face atâtea probleme. Din câte se pare schimbărtile frecvente de temerperatură de la noi îi fac mari probleme femeii de afaceri. Vedeta a anunţat că este în căutarea unui proprietar care să-i preia pensiunea şi să se ocupe de primirea turiştilor. Ea a scos la vânzare deja vila, pe care a pus-o pe un site de anunţuri imobiliare. 

Zoom
Israela acceptă şi să închirieze pensiunea
Foto: arhivă personală
 

"în viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa «Livisra» din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil", a scris Israela pe pagina ei de Facebook.

Israela a rămas singură de mai bine de jumătate de an după ce şi-a spălat rufele din relaţia cu Liviu Arteni la televizor. Vedeta s-a căsătorit cu Liviu în 2008. Cei doi au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz. Diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei. În primăvara lui 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar în urmă cu un an, cei doi au mers la un birou notarial, unde se pare că s-au separat şi în acte.

loading...
Loading...

Citește și

 • liviu israela

  Israela Vodovoz a trecut prin momente cumplite weekendul trecut. Şi asta nu din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai dau pace, ci a soţului ei mai tânăr cu 20 de ani . Liviu Arteni ar fi ajuns direct la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei după ce a făcut scandal într-un restaurant.

 • liviu arteni tomberoane cannes

  Ce a fost şi ce a ajuns! Liviu Arteni (46 de ani) cerşeşte într-o interesecţie de la Cannes şi mănâncă din tomberoane. Soţul Israelei Vodovoz a fost surprins în timp ce căuta în coşurile de gunoi resturi de mâncare. Bărbatul a recunoscut că doarme pe stradă şi se spală pe plajă.

 • israela vovovaz liviu arteni disparut

  Dispariția lui Liviu Arteni (45 de ani) rămâne un mister. După zeci de certuri, despărțirea dintre Israela Voovăz (66 de ani) și soțul ei a culminat cu plecarea acestuia de acasă. Bărbatul nu a mai fost văzut de apropiați de șase luni. Între timp, femeia de afaceri continuă să-și facă apariția pe canapeaua lui Dan Capatos.

 • liviu arteni israela vodovaz divort

  Israela Vodovoz (68 de ani) a rămas singură, iar starea ei de sănătate îi dă mari bătăi de cap. După ce Liviu Arteni (45 de ani) a plecat de două săptămâni în Olanda, femeia de afaceri se luptă să facă faţă unei răceli care a cam doborât-o. Deşi se certa tot timpul co soţul ei mai tânăr, în aceste momente Israelei i-ar fi prins bine puţin ajutor din partea lui.