Israela ia drumul azilului de bătrâni. Nu-l mai vrea pe Liviu

israela-liviu_0.jpg

israela liviu arteni divort sex
Între cei doi este o diferență de 23 de ani, care părea să nu conteze până acum
Foto: Arhiva Click!

S-a hotărât ce face după divorţ! Israela Vodovăz se gândeşte din ce în ce mai serios să meargă cu Liviu la notar pentru a face actele de separare, iar după despărţire să se mute la un azil de bătrâni. Femeia de afaceri suferă teribil din cauza acceselor de furie pe care soţul ei mai tânăr le are în ultima perioadă, iar un astfel de episod s-a consumat recent.

Problemele cu alocoolul ale lui Liviu şi boala Israelei i-au adus pe cei doi în faţa unei decizii care nu mai suportă amânare. După nouă ani de relaţie, cuplul a ajuns pe marginea prăpastiei. Miercuri, Liviu a plecat din nou de acasă după o discuţie în contradictoriu cu soţia sa. Aceasta a declarat că intenţionează să se mute la un azil de bătrâni după ce va divorţa de Liviu pentru că nu vrea să fie o povară pentru copiii ei. "Eu vreau să-mi trăiesc viaţa aşa cum eram înaine să-l cunosc pe el. Să călătoresc şi să dansez dacă o să pot. Pe mine scrie casă de bătrâni. Nu vreau să aduci pe nimeni în casă să aibă grijă de mine. Acolo, am un program, mă relaxez, am activităţi. Nu vreau să stau izolată complet şi nici nu vreau să-i mai aud lui înjurăturil ", a spus Israela. După aceste afirmaţii, Liviu a luat foc.

liviu arteni vaza sparta israela vodovaz Zoom
Liviu Arteni a spart o vază şi a plecat de acasă
foto: captură video

A ajuns acasă, în apartamentul pe care cei doi îl deţin în buricul Capitalei şi a spart o vază scumpă. Gestul a scos-o din minţi pe Israela care i-a cerut lui Liviu socoteală, însă acesta nu a mai fost de găsit preţ de câteva ore bune, cât timp a fost plecat de acasă. Ca să-şi mai rezolve din probleme, cei doi au acceptat să stea de vorbă cu un psiholog care să-i consilieze.      

loading...

Citește și

  • S-au distrat, au trăit ani buni boiereşte, pe picior mare, însă acum, celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz şi mai tânărul ei soţ, Liviu Arteni, au ajuns la fundul sacului. Mai mult, ei se confruntă şi cu probleme de sănătate. Israela nu se poate scula din pat, din cauza crizelor severe de astm, iar Liviu susţine că a fost bătut măr de poliţişti, într-un local din Maramureş.

  • liviu israela

    Israela Vodovoz a trecut prin momente cumplite weekendul trecut. Şi asta nu din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai dau pace, ci a soţului ei mai tânăr cu 20 de ani . Liviu Arteni ar fi ajuns direct la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei după ce a făcut scandal într-un restaurant.

  • israela liviu arteni divort sex

    Israela Vodovoz (68 de ani) pare că vrea să pună capăt relației de 9 ani cu Liviu Arteni (45 de ani). Cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, dar, de fapt, sunt în pragul divorțului. Ea susține că el este alcoolic, iar atunci când bea se transformă și are ieșiri necontrolate. Liviu îi reproașează soției sale mai bătrâne că nu au mai făcut dragoste de foarte mult timp.

  • liviu arteni israela vodovoz

    Escapada de acum câteva zile a lui Liviu Arteni, încă soţul Israelei Vodovăz, în acte, l-a costat scump pe tânăr. Acesta a fost oprit pe stradă şi acuzat că ar fi pipăit o dominişoară contra voinţei ei. Pus în faţa unei fapte pe care susţine că nu a comis-o, bărbatul s-a apărat însă cei cu care a intrat în conflict l-au atacat în plină stradă.