Îşi vând casele ca să scape de "fantomele" fostelor iubiri

Citeste tot despre: 

S-au iubit cu patimă, şi-au făcut cele mai importante jurăminte, iar pereţii le „cunosc” fiecare detaliu al poveştii de dragoste care s-a finalizat cu o despărţire. Pentru că le răscolec amintirile, vedetele s-au hotărât să-şi vândă casele în care au locuit cu foştii parteneri de viaţă. Bianca Drăguşanu, cântăreaţa Sylvia, Angela Similea sunt doar câteva dintre cele care renunţă la cuibuşorul de nebunii.

Şi le-au cumpărat împreună şi au investit multă muncă dar şi sentimente în casele lor, însă după ce s-au despărţit le-au scos la vânzare. Aceasta a fost soluţia pentru ca vedetele mioritice să scape de umbrele trecutului. 

Dacă bijuteriile dăruite de foştii sunt păstrate pentru zile negre, locuinţele sunt singurele obiecte la care renunţă din start pentru că le provoacă depresii. Bianca Drăguşanu (31 de ani) deja şi-a scos la vânzare apartamentul din cartierul Lacul Tei, locul în care s-a iubit cu Victor Slav (34 de ani) aproape doi ani. Pentru imobilul cu două camere, vedeta cere 140.000 de euro însă vrea să scape de locul care i-a marcat căsnicia în mod negativ. Intenţionează să-şi cumpere o locuinţă mai mare, nu doar ca să-i încapă pantofii, ci şi pentru a marca un nou început alături de ..fostul soţ. Sylvia Sârbu (31 de ani), cea care a cântat cu DJ Ryno, se chinuie de doi ani să vândă casa pe care şi-a construit-o la Crevedia cu Andrei Ştefănescu (32 de ani), solistul trupei Alb Negru şi bărbatul care a divorţat de ea după ce a fost înşelat. 

Deşi au investit 200.000 de euro în ea, aceştia au cerut doar 160.000 de euro, însă tot nu există interesaţi. ”Am investit în ea 200.000 de euro, dar au scăzut dramatic preţurile, aşa că ne-am aliniat la preţul pieţei. O perioadă nu am mai făcut demersuri să o vindem. Rămăsese un fel de casă de vacanţă pentru noi. Cu Andrei vorbesc despre cheltuielile casei. Fiecare dintre noi a lăsat trecutul în urmă, iar eu cred că suntem mult mai fericiţi acum”, a spus Sylvia, pentru Click!Angela Similea (68 de ani) este şi ea în postura de vânzător. Cântăreaţa a scos la vânzare conacul impresionant de la Mataraua, Belciugatele în care a locuit ani buni cu Victor Surdu, bărbatul care a decedat în aprilie 2011. 

 

Andreea Bălan voia 200.000 € 

S-au iubit cu patimă aproape nouă ani, însă Andreea Bălan (30 de ani) şi Keo (36 de ani) şi-au spus “adio” în primăvara acestui an, după ce cântăreţul a înşelat-o cu blondina Mysti, alias Alexandra Pavel. Formau un cuplu bine sudat, au pus banii din muzică la comun, pe parcursul relației, iar economiile lor se regăsesc în cocheta vilă înălțată în Băneasa. Nu mai puţin de 400.000 de euro. Odată cu despărțirea lor, ei au mai discutat doar despre cheltuielile casei și, ca să nu mai dea nas în nas în curte, și-au tras un gard despărțitor. Keo revine în acest imobil doar cu treabă, deoarece aici are studioul de înregistrări. Pentru a scăpa de amintirea lui Keo, Bălanca s-a decis să vândă partea ei de locuinţă şi cere 200.000 de euro. Ulterior, tatăl ei a declarat că decizia de a vinde a fost luată doar pentru a-l enerva pe Keo.

 

Angela Similea vinde conacul construit de soţul ei

Îndrăgita cântăreață Angela Similea (68 de ani) a decis să încheie și ea socotelile cu trecutul. La trei ani de la moartea soțului ei, Victor Surdu, artista își vinde conacul de la Mataraua, Belciugatele. Ea cere 750.000 de euro pe vila cu două etaje, 16 camere, o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp cu o deschidere de 50 mp la lac. După moartea lui Victor Surdu, care a fost răpus de cancer în aprilie 2011, la vârsta de 63 de ani, îndrăgita artistă a hotărât să se mute în altă parte. Se pare că la baza deciziei cântăreţei a contribuit faptul că aceasta nu a suportat să stea singură în palatul pe care soţul ei l-a construit pentru ei doi. Angela Similea s-a mutat în Bucureşti, la nişte persoane apropiate sufletului ei. 

 

 

Loading...