Irinel și iubita tinerică ies în oraș doar asortați

14-3-col-iri-iubita.jpg

Irinel Columbeanu, alături de Oana Cojocaru, mai tânără decât el cu 39 de ani

Irinel Columbeanu şi-a făcut apariţia, la braţul iubitei sale, Oana Cojocaru, la evenimentul de lansare al parfumului Oanei Zăvoranu. El i-a prezentat-o brunetei pe noua lui iubită, mai tânără cu 39 de ani decât el, iar Zăvo a fost încântată că amândouă poartă acelaşi nume.

Irinel Columbeanu (60 de ani) şi noua lui iubită, Oana Cojocaru (21 ani), au făcut furori miercuri, 20 iunie, la lansarea parfumului Oanei Zăvoranu, ”June 16”, care simbolizează ziua de naştere a brunetei. Şi pentru că Oana Zăvoranu şi-a dorit ca invitaţii ei la eveniment să poarte ceva roşu la ţinută, Irinel şi partenera lui au respectat cerinţa acesteia şi au venit îmbrăcaţi în roşu, perfect asortaţi. Iubita milionarului de la Izvorani a purtat o rochie scurtă, cu bustul generos la vedere. Eleganţi şi rezervaţi unul cu celălalt, ei au aşteptat ca Oana să termine interviurile, după care Iri i-a prezentat-o lui Zăvo pe iubita lui, de care aceasta a fost foarte încântată, felicitându-l pe Iri pentru alegere, dar şi pentru ţinută.

14-3-col-zavo.jpg

Oana și Alex sunt topiți după Muffin, care i-a ajutat să aleagă aromele

 

Pe 11 mai, ziarul Click! publica, în premieră, fotografii cu milionarul de la Izvorani, alături de superba lui şatenă, bună de prezentările “Victoria’s Secret”. Oana Cojocaru este studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice, iar pe 11 mai 2018 a împlinit 21 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, la finalul lunii aprilie, iar de curând s-au mutat împreună, în vila afaceristului, la Izvorani, mai ales că părinţii Oanei au acceptat relaţia fiicei lor cu Columbeanu. ”Este adevărat că au fost nişte probleme la început, tatăl ei nu a fost de acord iniţial, după care a spus că este decizia ei şi a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei. În ceea ce priveşte relaţia şi mutatul nostru împreună, totul decurge firesc, nu vreau să forţăm nota. Ne gândim la vacanţă, însă nu am clarificat nimic până acum”, a declarat, pentru Click!, Irinel Columbeanu.

Loading...
 
 

Citește și