Irinel Columbeanu, cum nu l-ai văzut niciodată: cu barbă, slăbit şi tras la faţă

irinel-columbeanu-main.jpeg

irinel columbeanu
Irinel Columbeanu a fost surprins azi, 20 februarie, la un supermarket de pe Calea Victoriei
foto: Click!

Irinel Columbeanu pare că traversează o perioadă nefavorabilă din care nu reuşeşte să-l scoată nimeni. Omul de afaceri, altădată jovial, a fost surprins, miercuri în jurul prânzului, la un supermarket, lipsit de chef şi vizibil slăbit. Nu a renunţat la etichetă, aşa că şi pentru câteva cumpărături de la magazinul din colţ, s-a îmbrăcat la patru ace. Mina posomorâtă, ochelarii de vedere şi barba încărunţită i-au făcut pe cei din jur să se întrebe dacă îl au în faţă pe adevăratul milionar sau este doar un om obişnuit.

Irinel Columbeanu (61 de ani) nu mai arată nici pe departe aşa cum îl ştiam. Fotoreporterii Click! l-au surprins miercuri la un supermarket din Piaţa Victoriei, unde omul de afaceri obişnuieşte să-şi mai facă cumpărăturile. Nu a luat mare lucru. Într-o pungă a pus o pâine şi câteva produse alimentare şi s-a aşezat cuminte la coadă.

irinel-columbeanu-body.jpeg

irinel columbeanu
Irinel Columbeanu şi-a schimbat look-ul complet
foto: Click!

Îmbrăcat în geacă de culoare muştar şi jeanşi clasici, pe care i-a asortat cu o pereche de mocasini din piele întoarsă, afaceristul a părut vizibil slăbit, iar barba albă şi ochelarii de vedere au făcut să pară greu de recunoscut. Îngândurat, a aşteptat să-i vină rândul la casa de marcat. A plătit cash, şi-a pus produsele în plasă şi nu a părăsit magazinul până ce nu a strâns tot restul, în monede, de pe tejghea. S-a tot zvonit că omul de afaceri ar traversa o perioadă grea în amor, idila cu Oana Cojocaru fiind istorie.  

   

Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru s-au afişat prima dată împreună vara trecută

La opt ani de la despărțirea de Monica Gabor, Irinel părea că și-a găsit din nou dragostea în brațele Oanei Cojocaru, o tânără cu 39 de ani mai mică decât el. Vara trecută, când cei doi s-au şi afişat pentru prima dată împreună, păreau că trăiesc o mare poveste de dragoste.

columbeanu_si_oana.jpg

irinel columbeanu oana cojocaru
Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru, toamna trecută la un eveniment monden
foto: Click!

Probleme între porumbei se pare că au început să apară în urmă cu două luni, când şi-au făcut loc discuţiile interminabile şi tensiunile în cupluSe pare că de vină ar fi fost părinții fetei, care s-au împotrivit relației dintre ei. Ca o confirmare a separării, Irinel Columbeanu a participat recent neînsoţit la un eveniment monden.

 

 

Citeşte şi:

 

Irinel Columbeanu: ”Părinții Oanei m-au acceptat, acum ne gândim la vacanță”

Irinel Columbeanu şi Nick Rădoi s-au împăcat cu iubitele tinerele

Loading...

Citește și

  • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita

    Am aflat totul despre iubita lui Irinel Columbeanu (60 de ani). Pe 11 mai, ziarul Click! publica, în premieră, fotografii cu milionarul de la Izvorani, alături de o superbă şatenă, bună de prezentările “Victoria’s Secret”. Azi vă spunem cine e tânăra şi vă invităm să o priviţi, în toată splendoarea, într-o şedinţă foto incendiară, realizată chiar în vila celebrului ei iubit.

  • irinel columbeanu irina monica gabor

    Cine a spus că familia Columbeanu are o viaţă demnă de un film nu a greşit. În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi au ajuns la sentimente mai bune, pentru singurul lucru, cel mai de preț, pe care îl mai au în comun: fiica lor Irina. Micuța a fost operată la ochi, în SUA.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1