Irinel Columbeanu: ”Părinții Oanei m-au acceptat, acum ne gândim la vacanță”

12-3-col-irinel-iubita.jpg

Oana Cojocaru şi Irinel Columbeanu sunt împreună din luna aprilie

Noua iubită a lui Irinel Columbeanu n-a avut parte numai de lapte și miere în relația ei cu milionarul de la Izvorani. Iar asta nu din cauza lui Iri, care o răsfață ca o prințesă, ci din cauza reticenței părinților ei. Acum, se pare că totul a intrat pe un făgaș normal, iar Iri ne-a spus, cu sinceritate, că părinții Oanei l-au acceptat.

Irinel Columbeanu (60 de ani) are din nou “fluturași” în stomac. De mai bine de două luni, o tânără în vârstă de doar 21 de ani, brunetă, cu picioare lungi și corp tras prin inel îi face viața mai frumoasă și mai romantică. De la divorțul din 2011, de Monica Gabor, afaceristul nu a mai avut nici o relație stabilă și nu s-a mai afișat oficial cu nici o femeie. Iată că la 7 ani de la despărțirea de mama Irinei, acesta iubește din nou și pare să fie fericit. Din păcate, începutul a fost greu, și nu din cauza iubitei sale, Oana Cojocaru, ci a părinților fetei. Cum era de așteptat, diferența de vârsta dintre cei doi a fost cu greu acceptată de tatăl brunetei, care ar fi spus că o dezmoștenește dacă mai continuă să se vadă cu Irinel.

irinel-columbeanu-oana-cojocaru-iubita-foto-emanuel-zainea_6.jpeg

Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita
Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru, în vila de la Izvorani
foto: Alexandru Zainea

Scandalul a izbucnit în presă, iar cunoștințele celor doi se așteptau să asiste la o ruptură, dar iată că nu a fost așa. Tot răul spre bine, căci Columbeanu a fost acceptat de părinții tinerei. ”Este adevărat că au fost niște probleme la început, tatăl ei nu a fost de acord inițial, după care a spus că este decizia ei și a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei. În ceea ce privește relația și mutatul nostru împreună, totul decurge firesc, nu vreau să forțăm nota. Ne gândim la vacanță, însă nu am clarificat nimic până acum”, a declarat, pentru Click! Irinel Columbeanu. Acum, că are binecuvântarea ”socrului”, milionarul și sexoasa brunetă pot să fie mai liniștiți și mai relaxați în ceea ce privește viitorul lor. 

Loading...

Citește și

  • Irinel Columbeanu oana cojocaru iubita

    Am aflat totul despre iubita lui Irinel Columbeanu (60 de ani). Pe 11 mai, ziarul Click! publica, în premieră, fotografii cu milionarul de la Izvorani, alături de o superbă şatenă, bună de prezentările “Victoria’s Secret”. Azi vă spunem cine e tânăra şi vă invităm să o priviţi, în toată splendoarea, într-o şedinţă foto incendiară, realizată chiar în vila celebrului ei iubit.

  • În 2006 ne şoca însurându-se cu Monica Gabor, care atunci avea doar 18 ani. În 2011 ne lua prin surprindere cu divorţul răsunător şi cu procesele pentru custodia Irinei, iar zilele trecute ne-a uimit din nou. Irinel Columbeanu nu şi-a pierdut şarmul şi, la 60 de ani, a reuşit să cucerească o superbă tânără cu păr lung şi picioare asemenea. Click! are poze în exclusivitate.